Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/4/2020)

10:08 12/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/4/2020):Κριός

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, εκμεταλλεύσου σήμερα την ευκαιρία για να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς που είχες παραμελήσει.

Σήμερα θα σε ευχαριστήσεις πολύ αν το κάνεις. Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα από τη Σελήνη σε βοηθάει να προσεγγίσεις φίλους που θα σε βοηθήσουν σε προβλήματα.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό έχεις νιώσει αρκετά τον κλυδωνισμό, με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, ο οποίος σου χάρισε αρκετές εκπλήξεις, αλλά τώρα αρχίζεις να ησυχάζεις. Ο Άρης από τον Υδροχόο τώρα εναρμονίζεται με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και σε βοηθάνε να καταφέρεις να εισπράξεις χρήματα που σου χρωστούν στην εργασία σου.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορείς σήμερα να νιώσεις αυτοπεποίθηση στον ερωτικό τομέα και να αντανακλάς γοητεία, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου και ειδικά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς σήμερα λοιπόν να γοητεύσεις το πρόσωπο του ενδιαφέροντος σου.

Καρκίνος

Σήμερα σε απασχολούν ζητήματα νομικής φύσεως αγαπητέ φίλε Καρκίνε, με τη διαφορά ότι σήμερα μπορούν να επιλυθούν, με την αρμονική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, κάτι που σε βοηθάει να ηρεμήσεις και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια. Η ανασφάλεια μετριάζεται και καταφέρνεις να χαλαρώσεις.

Λέων

Οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που θα σου τονώσουν το ηθικό σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσεις χρόνο μαζί τους. Ξεκίνα τα τηλέφωνα και τις βιντεοκλήσεις, καθώς αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Παρθένος

Οι σωστές λύσεις σε θέματα καριέρας και εργασίας έχουν σήμερα την τιμητική τους στη ζωή σου, κάτι που σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Τον τελευταίο καιρό έζησες αρκετές εντάσεις, αλλά τώρα όλα ομαλοποιούνται.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια στην επιφάνεια τον πιο ερωτικό σου εαυτό αγαπητέ μου Ζυγέ και να γοητεύσεις τον ερωτικό σου σύντροφο, περνώντας μαζί του ιδιαίτερες στιγμές, εκτοξεύοντας τη λίμπιντο σου στα ύψη.

Σκορπιός

Μην ανησυχείς για τα οικονομικά της οικογένειάς σήμερα, γιατί, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα καταφέρεις να βρεις σωστές λύσεις. Τα οικονομικά βελτιώνεται, καθώς η γαλήνη στο σπίτι επανέρχεται.

Τοξότης

Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε περιμένει μια αρκετά καλή ημέρα σήμερα για τα ερωτικά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις σωστά και ώριμα με το ταίρι σου. Μπορείς να δώσεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου για να σου εκφράσει τον ερωτά του.

Αιγόκερως

Εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για να σου αποφέρει κέρδη στην εργασία σου και για να τονώσεις την ψυχολογία σου, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο να σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου.

Υδροχόος

Ο Άρης από το ζώδιό σου εναρμονίζεται με την Αφροδίτη από τους Διδύμους χαρίζοντάς σου μια αρκετά ερωτική ημέρα, ευνοώντας σε να κυνηγήσεις το ερωτικό σου «θήραμα», διεκδικώντας με τόλμη τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, με σοβαρές πιθανότητες να ανταποκριθεί.

Ιχθείς

Παρόλη την απομόνωση που βιώνεις, καταφέρνεις σήμερα να βρεις δημιουργικούς τρόπους να περάσεις την ημέρα σου και να μείνεις στο σπίτι σου, με την αρμονική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Νιώθεις καλύτερα, πιο ευχάριστα με τον εαυτό σου και με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1242020,