Ο πρώην σου στο όνειρο σου;; Get over it!!!

19:31 4/8/2014 - Πηγή: iPop

Είδες και εσύ τον πρώην σου στο όνειρο σου;; Get over it!!! Για να έκανε την εμφάνιση του στον όνειρο σου ο πρώην σου σίγουρα έχει την τιμητική του και στον ξύπνιο σου (εκτός και αν τον συζητούσες όλη την μέρα οπότε πάλι την τιμητική του στον ξύπνιο σου είχε)!!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Ο ρόλος του!!

Εάν ο ρόλος του ήταν πρωταγωνιστικός τότε κάπου στο υποσυνείδητο σου (αφού δεν μπορείς να παραδεχθείς ότι είναι στο συνειδητό σου) έχει σημασία για σένα αυτός ο άνθρωπος.

Η σημασία του κατά βάση αρνητική

είναι, αφού σε πρώτη φάση είναι πρώην και σε δεύτερη σε επισκέφτηκε στον ύπνο σου (έτσι για να σε αναστατώσει)

Μη βιαστείς να πεις πως τον αγαπάς, οπότε και αποκλείεται η σημασία του να είναι αρνητική και όλα αυτά τα γλυκανάλατα, γιατί θα σου το υπογράψω και στο τέλος του κειμένου… Πως ο πρώην σου δεν δίνει δεκάρα για σένα, και ΑΝ κάποτε έδινε τώρα δεν του καίγεται καρφάκι.

Οπότε ξεπέρασε το!!!

Για αυτό άλλωστε είμαστε και εμείς εδώ:

Κατά βάση μετά από μια τέτοια απρόσμενη νυχτερινή επίσκεψη θα ξυπνήσεις αναστατωμένη και θα είναι κάτι που θα σε απασχολεί όλη την ημέρα με αποτέλεσμα η μούρη σου να κοιτάει κατά βάση το πάτωμα…

Μην επιτρέψεις σε αυτό το ακατονόμαστο ον που λέγεται πρώην να σου χαλάσει τη διάθεση!!

Πως;;Κατ΄αρχάς με το που ανοίξεις τα μάτια και συνειδητοποιήσεις πως ξύπνησες, ΣΗΚΩ από το κρεβάτι.Προσπάθησε να μην σκεφτείς ούτε λεπτό το όνειρο και πάρε στο χέρι σου κατευθείαν το κινητό και ξεκίνα τα τηλέφωνα σε φίλους, νυν, φίλες, γονείς, σκύλους, ότι τέλος πάντων βρεις. (Τα τηλεφώνα και η απασχόληση του εγκεφάλου σου θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις βασικά κομμάτια του ονείρου που ενδεχομένως να σου προκαλούν θλίψη)Τα όνειρα γενικώς όσο λιγότερο τα αναλύουμε τόσο πιο εύκολα τα ξεχνάμε!!!Τέλος, πριν πέσεις πάλι για ύπνο κανε όμορφες σκέψεις και όνειρα κυρίως επαγγελματικά για να μην έχεις άλλη μια απρόσμενη επίσκεψη στον ύπνο σου!!P.s:

Αν αυτός ο πρώην μετράει χρόνια που ήσασταν μαζί αλλά και που έχετε χωρίσει σίγουρα σημαίνει πολλά για σένα!!!Για να εμφανίζεται όμως στον ύπνο σου και να σε αναστατώνει, σιιιιγουρα δεν σημαινεις τίποτα για εκείνον!!! Οπότε κοιτά μπροστά και get over it!!!

The post Ο πρώην σου στο όνειρο σου;; Get over it!!! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα