Επίλεξε ένα νόστιμο σνακ για να αποκτήσεις γερή καρδιά

18:31 4/8/2014 - Πηγή: iPop

Η σωστή διατροφή και η άσκηση σου έχουμε πει και στο παρελθόν ότι βοηθά την καρδιά σου να λειτουργεί σωστά! Το ήξερες, όμως, πως αν βάλεις στο καθημερινό σου διατροφολόγιο ένα νόστιμο σνακ θα νιώσεις πιο υγιής και η καρδιά σου θα χτυπά σε έντονους ρυθμούς ακόμα και ας μην είσαι ερωτευμένος-η;

Σύμφωνα, λοιπόν, με μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Huazhong της Κίνας αποδείχθηκε πως αντικαθιστώντας ένα σνακ με φιστίκια, κάσιους ή καρύδια καθημερινά μπορείς να προστατεύσεις

την καρδιά σου και να μειώσεις τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών σχεδόν κατά ένα τρίτο. Η συγκεκριμένη έρευνα τονίζει για άλλη μια φορά τη σημαντική συμβολή των ξηρών καρπών στην υγεία του κάθε ατόμου.

Οι ξηροί καρποί διαθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό ακόρεστων λιπαρών οξέων, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και όχι μόνο. Συνδυαστικά, αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στον αποτελεσματικό έλεγχο της χοληστερόλης και την καταπολέμηση της φλεγμονής σε ολόκληρο το σώμα.

Συμβουλή!

Αν, λοιπόν, θες και εσύ να αποκτήσεις γερή καρδία σταμάτα τις τυρόπιτες και τα κρουασάν! Αυτά δεν είναι τα σνακ που θα σε βοηθήσουν. Φάε τους ξηρούς σου καρπούς και απόλαυσε μια υγιή ζωή και ένα όμορφο μέλλον. Μπορεί η ευχαρίστηση της στιγμής που θα νιώσεις να είναι μικρότερη, αλλά σκέψου πως σίγουρα τα αποτελέσματα που θα τα δεις στην πορεία.

The post Επίλεξε ένα νόστιμο σνακ για να αποκτήσεις γερή καρδιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα