Παίξε το Eredan Arena;

14:30 4/8/2014 - Πηγή: iPop

Από μικρά παιδιά παίζουμε με κάρτες. Διάλεξε το παιχνίδι που σου άρεσε. Yu-Gi-Oh, Pokemon, Magic, Duel Masters και πολλά ακόμα. Στον υπολογιστή ένα από τα Top Card Games είναι το HearthStone και για το κινητό το Eredan Arena.

Στο Eredan Arena κάνεις συλλογή από Champions, οι οποίοι εξελίσσονται. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο

πολλές πιθανότητες έχεις να πετύχεις για δεύτερη φορά την ίδια κάρτα και να δώσεις στον Champion αστεράκια για να εξελιχθεί.

Είναι θέμα τύχης αλλά και θέμα στρατηγικής. Στις μάχες των καρτών κάθε παίχτης έχει 3 κάρτες στο χέρι του. Επιλέγει ποια θα ρίξει κάτω για να μονομαχήσει με αυτή που επέλεξε ο αντίπαλος. Οι επιδράσεις των καρτών είναι ανάλογες με το πότε θα παιχτούν και σε ποιο γύρο, γι αυτό πρέπει να έχει ένα πλάνο παιχνιδιού.

Η μάχη γίνεται με το ρίξιμο των ζαριών. Κάθε κάρτα έχει ένα συγκεκριμένο συνδυασμό ζαριών για να κάνει τις επιθέσεις της. Εκεί παίζει ρόλο η τύχη. Το θετικό είναι πως ρίχνεις τρεις φορές τα ζάρια και έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις συνδυασμούς προηγούμενων γύρων.

Η ώρα περνά ευχάριστα και οι μάχες δεν διαρκούν περισσότερο από πέντε λεπτά. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σαν εφαρμογή για το κινητό αλλά και online στον υπολογιστή σας και το συνιστούμε με σιγουριά για να περάσετε όμορφα μερικές εβδομάδες. Αν αργότερα έχεις όρεξη μπορείτε να προσπαθήσεις να γίνεις ένας από τους καλύτερους αφού έχει και παιχνίδια κατάταξης (Ranked Games).

Tip!

Μην βιαστείς να δώσεις χρήματα για κάρτες. Μπορείς να φτιάξεις τη συλλογή σου εντελώς δωρεάν.

The post Παίξε το Eredan Arena; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα