Ο Ηρακλής έκανε τη δυναμική του είσοδο

11:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα ταινία με τίτλο: «Ηρακλής», προβλήθηκε την Πέμπτη 24/7 για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές οθόνες της χώρας μας. Το νέο υπερθέαμα, όπως τη χαρακτηρίζουν πολλοί, αναφέρεται στην ιστορία και τις περιπέτειες του Έλληνα ημίθεου Ηρακλή.

Όλα ξεκινούν όταν ο μυώδης και πολύ όμορφος Ηρακλής προσλαμβάνεται από το βασιλιά της Θράκης και τη κόρη του για να εκπαιδεύσει

το στρατό τους. Ο Ηρακλής θα δημιουργήσει έναν στρατό – πολεμική μηχανή που δε θα διστάζει να αφανίζει μία ολόκληρη πόλη σε λίγα μόνο λεπτά. Οι επικές μάχες τους θα είναι γεμάτες αίμα, προδοσίες, φόνους και θυσίες που θα σε γοητεύσουν ή μπορεί ακόμη και να σε φοβίσουν.

Η ταινία είναι πλούσια σε special effects τα οποία της προσδίδουν μια πιο παραμυθένια και μαγική υπόσταση. Με τη τεχνολογία 3D θα νιώθεις ότι όλα όσα βλέπεις είναι πιο ζωντανά μπροστά σου και εσύ είσαι ένα κομμάτι της ταινίας. Η διάρκεια της είναι 98 λεπτά ενώ, έχει τόσο γρήγορη εναλλαγή σκηνών που δε θα σε κάνει να βαρεθείς και να επαναπαυθείς ούτε για ένα λεπτό. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπρετ Ράτνερ ενώ, παίζουν οι : Ρούφους Σίουελ, ίαν Μακσέιν, Τζον Χερτ, Ντουέϊν Τζόνσον, Τζοζέφ Φάϊνς και Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας Ηρακλής και περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου:

Tip!

Μη ξεχάσεις να δεις την αποκλειστική συνέντευξη που μας έχει παραχωρήσει ο ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος της ταινίας, Έβαν Σπηλιωτόπουλος!

The post Ο Ηρακλής έκανε τη δυναμική του είσοδο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα