Μικρά tips που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου!

10:32 26/7/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις περιορισμένο χρόνο λόγω του βεβαρημένου καθημερινού σου προγράμματος. Επειδή έχεις και πάρα πολλά πράγματα να σκέφτεσαι, το μυαλό σου ξεχνάει εύκολα! Μην μου αγχώνεσαι! Συγκεντρώσαμε για εσένα μικρές συμβουλές που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρόνο.

Ποια είναι τα tips που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου;Καλοκαίρι και μπύρα πάνε πακέτο! Την προηγούμενη φορά, όμως, που έβαλες μια μπύρα στην κατάψυξη, έσπασε και μάζευες μία ώρα. Έτσι, αυτή τη φορά κάνε ένα κόλπο. Δε χρειάζεται να βάλεις τις μπύρες
για ώρες στο ψυγείο. Κόψε λίγο χαρτί κουζίνας, βρέξτο και τύλιξε το γύρω από το γυάλινο μπουκάλι της μπύρας σου. Τοποθέτησε τη μπύρα στην κατάψυξη και σε λιγότερο από μισή ώρα είναι έτοιμη να την απολαύσεις παγωμένη.Μην αφήνεις τα σακουλάκια που περιέχουν τρόφιμα ανοιχτά! Χρησιμοποίησε τα θυλάκια που έχουν οι παλιές σου κρεμάστρες. Κόψε τα θυλάκια, τύλιξε τη σακούλα σου και κλείσε την με το θυλάκι της κρεμάστρας. Έτσι, δε θα χαλάσεις τα τρόφιμα σου, αλλά δε θα χρειαστείς και δεκάδες μπολ για να τα αποθηκεύσεις.Τα μπλουζάκια σου με γιακά, αλλά και πουκάμισα που έχεις (όταν δε τα κρεμάς στην κρεμάστρα) τσαλακώνονται εύκολα! Τώρα υπάρχει λύση. Πάρε τις ζώνες σου κάνε τες ρολό και βάλε τες στο γιακά σου! Θα πεις αντίο στο τσαλάκωμα και θα κερδίσεις χρόνο αφού δε θα χρειαστεί να τα ξαναπατήσεις με το σίδερο.Θες να κρεμάσεις κάτι στον τοίχο σου και αναγκαστικά πρέπει να κάνεις τρύπα με τρυπάνι. Όχι δεν θα χρειαστεί να μαζέψεις καλά όλο το σπίτι. Κόλα ένα post-ip (που θα το έχεις τσαλακώσει προς τα πάνω) στον τοίχο σου, κάτω από το σημείο που θες να τρυπήσεις. Έτσι, το post-it θα κάνει όλη τη δουλειά του μαζέματος για εσένα! Θα συγκρατήσει τις σκόνες και θα διατηρήσει τον υπόλοιπο χώρο καθαρό.

The post Μικρά tips που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα