Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/7/14)

09:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Ενδέχεται να έχετε παραπάνω από έναν ερωτικό υποψήφιο με τον κυβερνήτη σας τον Άρη να περνάει στον Σκορπιό, κάτι που σίγουρα θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον σας! Αν είστε ελεύθεροι, κανονίστε τα ραντεβού σας έτσι ώστε να μπορέσετε να γνωρίσετε εξίσου καλά όλους τους ενδιαφερόμενους. Αν έχετε σχέση, υπάρχει η περίπτωση να γνωρίσετε κάποιον που θα σας γοητεύσει με το μυαλό και την ευφυΐα του. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά μια αθώα έλξη, αλλά αν πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεστε περισσότερο το άτομο αυτό από το σύντροφό σας, τότε θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Προσέξτε την παρορμητικότητά σας,

καθώς η φλογερή Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σας ωθήσει σε μια κίνηση που αργότερα θα τη μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Ταύρος

Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την στιγμή αυτή με την Νέα Σελήνη στον σταθερό σταυρό. Επιτέλους, αισθάνεστε ότι έχετε ικανότητες και πιστεύετε στα ταλέντα σας, κάτι πολύ χρήσιμο αν θέλετε να προωθήσετε τον εαυτό σας. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα να είστε και πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μαγνητίσετε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Προσέξτε να μην στέλνετε λανθασμένα ερωτικά μηνύματα προς ένα φιλικό πρόσωπο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόσωπο αυτό να ερμηνεύσει ερωτικά μια φιλική ή ευγενική συμπεριφορά από πλευρά σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση . Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

Δίδυμοι

Η ενέργεια και ο μαγνητισμός σας χτυπάνε κόκκινο την περίοδο αυτή γενικά! Η Νέα Σελήνη έχει επάνω σας μεγάλη γοητεία . Πέρα από το γοητευτικό περίβλημα όμως θα έχετε και μοναδική αυτοπεποίθηση που θα σας εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα νέο έρωτα. Τώρα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εξωτερική σας εικόνα, να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας, να δοκιμάσετε ένα νέο χτένισμα και γενικά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα λάμπετε με ένα φως που θα προέρχεται από μέσα σας και θα σας δίνει προβάδισμα στον ερωτικό τομέα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει την εσωτερική σας ζωή και το υποσυνείδητο . Γίνεστε πιο ονειροπόλοι, ενώ ο έρωτας μπορεί να γίνει πολύ προσωπική υπόθεση για εσάς. Αν έχετε σχέση, ή ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε ραντεβού, το πιθανότερο είναι ότι θα θέλετε να είστε μόνοι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αποφεύγοντας κάθε ομαδική δραστηριότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, θα πρέπει να δείξετε διακριτικότητα στην αισθηματική σας ζωή και να σεβαστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η Νέα Σελήνη σας χαρίζει μεγαλύτερο δυναμισμό και σας βοηθά να κυνηγήσετε το όνειρο.

Λέων

Η κοινωνική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, εννοείται. Συγκεντρώνετε ήδη όλη την προσοχή κάθε φορά που βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, αλλά η ικανότητά σας να γοητεύετε παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις – αυτή τη φορά με τη δύναμη της ομιλίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να επικοινωνείτε με μεγάλη ευχέρεια, ενώ θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να συναντήσετε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Κάποιος φίλος φίλου μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το άλλο σας μισό! Έχετε τα μάτια σας και τις επιλογές σας ανοιχτές.

Παρθένος

Όσο κι αν προσπαθείτε να συγκρατηθείτε είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα “απαγορευμένο” πρόσωπο με την Νέα Σελήνη και συγκεκριμένα κάποιον που σχετίζεται με τη δουλειά σας. Ήδη έχετε μεγάλη εκτίμηση για το άτομο αυτό και αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας διανοητικός δεσμός ανάμεσά σας. Το ερώτημα είναι αν είναι όντως καλή ιδέα να δημιουργήσετε σχέση με το άτομο αυτό. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να στρέψετε την προσοχή σας στην προώθηση της καριέρας σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είστε ιδιαίτερα διχασμένοι με τα ερωτικά σας και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Μια καλή ιδέα θα ήταν να συναντηθείτε με φίλους, αποσπώντας έτσι την προσοχή σας ή παίρνοντας χρήσιμες συμβουλές .

Ζυγός

Αυτή την στιγμή με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα ξυπνά η περιπετειώδης πλευρά σας στον έρωτα, καθώς απελευθερώνεστε και από τον βραχνά του Άρη. Μαγνητίζεστε από ένα εξωτικό άτομο ή από κάποιο που προέρχεται από ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Οι πολιτισμικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας σάς γοητεύουν σε απίστευτο βαθμό και ξυπνούν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε σχέση, ετοιμαστείτε για ένα ταρακούνημα. Μπορεί να δεχτείτε ένα σοκ από ένα αίτημα του συντρόφου σας ή να αποφασίσετε ότι πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά ο ένας από τον άλλο. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Με τη Νέα Σελήνη, σας απασχολούν σκέψεις για το μέλλον και την καριέρα σας.

Σκορπιός

Είναι καλό να υπάρξουν νέες ιδέες στη ζωή σας, ακόμη κι αν απειλούν κάποιες παλιές συνήθειες που είναι πλέον περιττές. Η αλλαγή είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι της ζωής και με τον Άρη να σας κάνει επίσκεψη διαρκείας, αλλά και με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αυτή είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών. Αν είστε από εκείνους που πρέπει να εισάγουν νέα σχέδια και να κάνουν επαναστατικές κινήσεις, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει νέες ιδέες. Μερικές φορές το να κάνεις κάτι νέο δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά αποτελεί μονόδρομο. Και πώς αρχίζει κανείς; Από τη θέση που βρίσκεται και με τα μέσα που διαθέτει. Αν την τρέχουσα περίοδο είχατε απομακρυνθεί από τον/τη σύντροφό σας, , θα νιώσετε ισχυρή επιθυμία να συγχωνευτείτε μαζί του/της σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Τοξότης

Κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα θέματα των σχέσεων εγκαινιάζοντας μια εποχή σημαντικών εξελίξεων στα αισθηματικά ζητήματα. Ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να ανάψει φωτιές, ενώ αν η σχέση σας είχε περάσει από τρικυμίες, τώρα με τη βοήθεια της Αφροδίτης τα πράγματα ηρεμούν. Όχι ότι θα είναι όλα ήρεμα, καθώς η διάθεση του Άρη φέρνει αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμά σας και αυτό μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευερέθιστους και νευρικούς. Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε την αγάπη, είναι πιθανό μια απροσδόκητη συνάντηση να ζεστάνει την καρδιά σας. Εάν είστε το είδος του ατόμου που ψάχνει την αγάπη σε όλα τα λάθος μέρη, η αλλαγή στην κατάσταση της ζωής σας μπορεί να καθυστερήσει.

Αιγόκερως

Αν κάτι έχει χαλάσει, διορθώστε το. Έτσι, αν βρίσκεστε σε τέλμα, η Νέα Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε. Αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να δημιουργούν αντιπαραθέσεις που αφυπνίζουν το άτομο και το κάνουν να δει την πραγματική κατάσταση. Από εκεί και πέρα μένει σε εσάς να αξιοποιήσετε τη συναρπαστική και καινοτόμο αυτή ενέργεια, εγκαινιάζοντας νέες δραστηριότητες και κάνοντας αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία ο κεραυνός του έρωτα μπορεί να χτυπήσει, και δεν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να κάνετε την καρδιά σας να αρνηθεί και να χάσετε μια θαυμάσια εμπειρία. Να είστε λοιπόν έτοιμοι να παίξετε το υπέροχο παιχνίδι της αγάπης! Αν δουλεύετε κάπου, μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν είναι ένας, αλλά δύο οι συνεργάτες που σας φλερτάρουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον λέοντα αποτελεί ένδειξη ότι ο δρόμος σας θα διασταυρωθεί με περισσότερα του ενός άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς – όχι απαραίτητα ερωτικά. Κρατήστε επαφή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα –κάτι που έτσι κι αλλιώς το συνηθίζετε– εστιαζόμενοι στα πνευματικά τους ενδιαφέροντα και ο χρόνος θα δείξει. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση Άρη και Ουρανού φέρνει στη ζωή σας το απροσδόκητο. Αν η όψη αυτή θα σας φέρει δυστυχίες ή καλή τύχη, εξαρτάται από την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε στους ιδιόμορφους κραδασμούς που δημιουργούνται από αυτούς τους δύο ισχυρούς πλανήτες . Επειδή εργασιακά και οικονομικά βρίσκονται πρώτα στον κατάλογο των ενδιαφερόντων σας, η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε τη δημιουργικότητά σας και να βρείτε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο οικονομικό θέμα.

Ιχθείς

Μπορεί να μην χρειαστεί να πάτε πολύ μακριά για να βρείτε την αγάπη . Αν είστε μόνοι, ο έρωτας βρίσκεται κοντά σας. Φροντίστε μόνο να βγείτε έξω με την Νέα σελήνη και ποιος ξέρει; Αν είστε δεσμευμένοι, τα άστρα επιφυλάσσουν για εσάς και τον/τη σύντροφό σας μερικές εκπληκτικές στιγμές. Αν έχετε ένα νέο έρωτα, αυτή η μέρα είναι κατάλληλη για να τον/την παρουσιάσετε στην οικογένειά σας. Γενικά, για εσάς τους Ιχθύς, το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για κάθε είδους ρομαντισμό, για νέες γνωριμίες, για δεσμεύσεις, ακόμη και για γάμο! Ζήστε το όνειρο και αφήστε την πεζή πραγματικότητα για τους άλλους!

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα