Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά για την σημαία της Κύπρου και ζητάει άμεση λύση

17:55 29/11/2016 - Πηγή: iPop

Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά μιλώντας για τη σημαία της Κύπρου και κάνοντας αναφορά για αίμα Τούρκων ηρώων στο νησί!

Δριμύ κατηγορώ για την Κύπρο έκανε ο Ερντογάν σχολιάζοντας πως «χωρίς να ντρέπονται συμμετέχουν στις συνόδους της ΕΕ με σημαία που περιλαμβάνει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία εκεί υπάρχει και μια

«ΠΔΒΚ»» και συνέχισε εκτοξεύοντας απειλές λέγοντας ότι «αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν».

Εσείς είστε η ελληνοκυπριακή διοίκηση νότιας Κύπρου. Στο Βορρά υπάρχει τουρκική δημοκρατία αυτό θα το βλέπετε. Είναι αγένεια. Έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν».

Στα πλαίσια της 7ης συνάντησης κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε και στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, τονίζοντας ότι η Τουρκία εξετάζει τις εναλλακτικές.

Ο Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε πως το ΚΥπριακό μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχει έρθει σε μάι λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. «Δεν πρέπει πλέον να σέρνεται αυτή η υπόθεση. Πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να φτάσουμε κάπου. Αλλά εάν ξεκινήσουμε λέγοντας ότι αυτά τα εδάφη θα είναι δικά μας θα τα διοικούμε μόνο εμείς, αν έχουμε τέτοια πράγματα δεν προχωράει».

«Μας λένε «εσείς δώστε την Κύπρο σε μας και μην ανακατεύεστε σε τίποτα». Αυτός είναι ο στόχος. Για μια στιγμή. Σε αυτά τα μέρη υπάρχει τόσο αίμα ηρώων μας. Τι να δώσουμε;» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν και συνέχισε την ομιλία του, αναφερόμενος στην απομόνωση των Τουρκοκυπρίων.

Κατά την τοποθέτηση του, ο Τούρκος Πρόεδρος επιβεβαίωσε πως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και του ζήτησε διμερή και πολυμερή συνάντηση σχετικά με το Κυπριακό ζήτημα.

The post Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά για την σημαία της Κύπρου και ζητάει άμεση λύση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα