Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι θερμαινόμενοι χώροι για τις ευπαθείς ομάδες εν όψει της κακοκαιρίας

16:54 29/11/2016 - Πηγή: iPop

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων, και κυρίως των αστέγων, ως συνέχεια των προηγούμενων μέτρων, τα οποία τέθηκαν σε εφαρμογή από το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο του πολιτικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, από αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 έως και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, οι θερμαινόμενοι χώροι του 4ου και 5ου Κ.Α.Π.Η., πρόκειται να παραμείνουν προσβάσιμοι

και διαθέσιμοι, προκειμένου να δοθεί προσωρινή φιλοξενία για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά.

Τα παραπάνω παραρτήματα του Κ.Α.Π.Η., τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 09.00 έως τις 19.00, θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ήδη υπάρχουν και παρέχουν τις υπηρεσίες τους όλο το χρόνο. Αυτές είναι το Υπνωτήριο Αστέγων σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ από τις 17.00 έως την επομένη ημέρα στις 11.00 και το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων σε συνεργασία με τη ΜΚΟ PRAKSIS από τις 10.00 έως τις 20.00.

Photo: Simela Pantzartzi/EPA

The post Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι θερμαινόμενοι χώροι για τις ευπαθείς ομάδες εν όψει της κακοκαιρίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα