Ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός

07:36 20/1/2016 - Πηγή: iPop

Στο Νταβός στα πλαίσια του Οικονομικού Φόρουμ θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει σειρά προγραμματισμένων επαφών.

Τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τις επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι η κρίση στην Ελλάδα, η συνεργασία με άλλες χώρες αλλά και η εξωτερική πολιτική.

Με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αντικαγκελάριο της Γερμανίας, ο Αλέξης Τσίπρας

θα συζητήσει για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην οικονομία, όπως επίσης και με τον Πιερ Μοσκοβισί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντάται με τον αντιπρόεδρο της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν. Κατά την συνάντησή τους θα συζητηθούν θέματα όπως οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, το συριακό, αλλά κι άλλα οικονομικά ζητήματα.

Την Πέμπτη θα γίνουν οι κρίσιμες συζητήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα, μιας σειρά έχει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στη συνέχεια ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ, Τζακ Λιου, και στη συνέχεια η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μάλιστα έχει παραπέμψει στην αυριανή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για τις λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας θα συναντήσει και τον κ. Αναστασιάδη για συζητήσεις για το Κυπριακό, τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, αλλά και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

Τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα συνοδεύσει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα έχει επαφές με επενδυτές προκειμένου να προωθήσει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα