Ο 10λογος του σύγχρονου νοικοκυροκόριτσου

13:02 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Κουζίνα, ένας χώρος που οι περισσότερες γυναίκες αλλά γιατί όχι και άντρες περνάνε πολύ χρόνο από τη ζωή τους. Όταν όμως συμβεί κάτι ξέρουμε πώς να το χειριστούμε, ή πρέπει να αποκτήσουμε μια λίστα τεραστίων διαστάσεων, γιατί τα τυχόν προβλήματα μας. Ή μήπως είναι καλύτερα να έχουν έναν βοηθό, που να μας βρίσκει τις λύσεις για την κουζίνα ; Τίποτα από αυτά…. Θέλουμε απλές συμβουλές και είμαστε οκ!

Τις προάλλες λοιπόν, σου δώσαμε αρκετές συμβουλές για μικροθέματα , που αν το καλοσκεφτείς δεν είναι τόσο μικρά όταν τα πάθεις και σου είπαμε τους τρόπους να τα λύσεις…

Τώρα λοιπόν, ξαναείμαστε

εδώ only for, τη νέα νοικοκυρά που δεν ξέρει τα πάντα για να σου αποκαλύψουμε μερικά μυστικά που ξετρυπώσαμε από το σεντούκι της γιαγιάς που τα ήξερε όλα!

Να το πούμε καλύτερα, ο δεκάλογος του σύγχρονου νοικοκυροκόριτσου, για να ξεκινήσεις τη μελέτη και να σημειώσεις σαν σωστή μαθήτρια, ή καλύτερα οι δέκα εντολές του κουζινοχώρου για να μας ακολουθήσεις σαν σωστή πιστή;

Ξεκινάμε:Έχουμε τηγανίσει ψάρια. Για να μη μυρίζει το σπίτι, σε ένα μπρίκι βράζουμε κανέλα και τέλος η μυρωδιά.Αγόρασες καινούργια κατσαρόλα, πήγες να μαγειρέψεις και κόλλησε το φαγητό, έτσι είναι τα νέα σκεύη, βράσε γάλα μέσα της και δε θα ξανακολήσει ποτέ τίποτα.Δε μπορείς να βγάλεις το φελλό από το μπουκάλι; Άφησε να τρέξει ζεστό νερό, βάλε από κάτω το μπουκάλι δοκίμασε, ξανά. Ο φελλός θα βγει εύκολα.Για να αστράφτει ο ανοξείδωτος νεροχύτης σου, τρίψτε τον με ένα πανάκι βουτηγμένο, σε καθαρό οινόπνευμα.Σου βούλωσε το σιφόνι και ο υδραυλικός είναι διακοπές; Βράσε ξύδι και ρίξε το μέσαΓια να κάνεις την κατσαρόλα λαμπερή, μην πετάς τις φλούδες από τις πατάτες. Βάλε τες να βράσουν μέσα σε ανοξείδωτη κατσαρόλα και το εσωτερικό της θα λάμψει.Για να μη μουχλιάσει η μαρμελάδα, βάλε την σε γυάλινο βάζο και τοποθετήστε το ανάποδα στο ψυγείο.Για να ξεπαγώσεις κατεψυγμένο ψάρι, βάλτο σε μια λεκάνη με λίγο γάλα και αλάτι. Το γάλα θα πάρει την άσχημη μυρωδιά και το ψάρι, θα γίνει σαν φρέσκο.Για να καθαρίσεις την τσαγιέρα που έχει μαυρίσει βράσε δύο πατάτες και με αυτό το νερό την πλύνε την, είναι έτοιμη και καθαρή.Έπιασες σκόρδο και μύρισαν τα χέρια σου τρίψτε τα με μαϊντανό – σέλινο.

The post Ο 10λογος του σύγχρονου νοικοκυροκόριτσου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα