Εκλογές με την σφραγίδα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1

Για την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών συντονιστείτε την Κυριακή 25 Μαΐου με τα Παραπολιτικά 90,1. Στις 6 το πρωί ο Γιώργος Βούλγαρης ανοίγει την διαδικασία του εκλογικού μαραθωνίου. Στις 9 ακολουθεί η Κέλλυ Κοντογεώργη με ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνουν ο «Χρήστος και ο άχρηστος» Χρήστος Φερεντίνος

και Θοδωρής Αθερίδης. Η εκλογική ροή θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του μεσημεριού με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές με τη Λίζα Δουκακάρου, τον Γιάννη Χρηστάκο και τον Γιώργο Σιαδήμα, αλλά και στιγμές γέλιου από τους Jeremy, Mikeius, Mαλιάτση και Λίλα Σταμπούλογλου.

Και από τις 6 το απόγευμα η εκλογική βραδιά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 με τους Γιάννη Κουρτάκη, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Γιάννη Αργυρό, Βασίλη Ταλαμάγκα, Κέλλυ Κοντογέωργη, Λάμπρο Καλαρρύτη. Σχολιάζουν Νίκος Σίμος, Παναγιώτης Τζένος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Μενέλαος Τασιόπουλος, αλλά και κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής, κοινωνικής και πνευματικής ζωής του τόπου!

Keywords
Τυχαία Θέματα