Νέο λουτρό αίματος στο Χαλέπι με νεκρά παιδιά

13:37 20/11/2016 - Πηγή: iPop

Χωρίς τέλος είναι οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα την Κυριακή έχασαν τη ζωή τους ακόμα επτά παιδιά νεκρά κατά τη διάρκεια επίθεσης.

Στόχος της επίθεσης φέρεται να ήταν ένα σχολείο σε περιοχή του δυτικού Χαλεπίου, η βρίσκεται υπό κυβερνητικό έλεγχο. Τις εν λόγω πληροφορίες μετάδωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επικαλούμενο πηγές μη κυβερνητικής οργάνωσης που ενημερώνεται από ακτιβιστές.

Το σχολείο το οποίο

βομβαρδίστηκε είναι το Σαρία Χασούν και βρίσκεται στη συνοικία αλ-Φαρκάν.

Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον 30 άτομα έχουν τραυματιστεί από πυρά στο δυτικό Χαλέπι, όπως επισήμανε η κρατική τηλεόραση.

Παράλληλα, αρκετές είναι οι συνοικίες που είναι πλέον υπό τον έλεγχο των ανταρτών στα ανατολικά της δεύτερης αυτής μεγαλύτερης πόλης της Συρίας και από την Τρίτη συνεχώς πλήττονται από σφοδρούς βομβαρδισμούς των καθεστωτικών δυνάμεων.

Η κατάσταση στην πόλη έχει βγει εκτός ελέγχου, καθώς ήδη από το Σάββατο έχουν τεθεί εκτός δράστης όλα τα νοσοκομεία στις ανταρτοκρατούμενες ανατολικές συνοικίες.

Θυμίζουμε, ότι τους βομβαρδισμούς έχουν καταδικάσει μέσω σχετικών ανακοινώσεων τους τόσο ο ΟΗΕ όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα από τις ΗΠΑ για τερματισμό των βομβαρδισμών στο Χαλέπι

The post Νέο λουτρό αίματος στο Χαλέπι με νεκρά παιδιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα