Επίθεση Κουφοντίνα σε Γιωτόπουλο- Τι αναφέρει για τα περί ύπαρξης ασύλληπτου πυρήνα της 17Ν;

12:41 20/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά του Γιώτοπουλου εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος χαρακτήρισε «σενάρια» τα περί ύπαρξης ασύλληπτου πυρήνα της 17Ν.

Θυμίζουμε, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, είναι ο μοναδικός από τους καταδικασθέντες της οργάνωσης 17Ν ο οποίος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της.

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή από την εφημερίδα, Documento, ο Κουφοντίνας δήλωσε ότι «ήξερε καλά τι έκανε ο κύριος Γ. Όταν κατασκεύαζε αυτά τα μυθεύματα»

και παράλληλα επέστρεψε τους υπαινιγμούς για συνεργασίες με τις αρχές αναφέροντας: «Ποιος ξέρει τι άλλο θα επινοήσει. Σενάρια, που ταυτίζονται με τις τερατουργίες που εξέβραζαν οι οχετοί από τα υπόγεια των δυσωδών υπηρεσιών».

Παράλληλα, συμπλήρωσε:

Τι να πω; Θλίψη και αηδία προκαλεί. Είχε δίκιο εκείνος ο παλιός κομμουνιστής που έλεγε ότι ο κατήφορος δεν έχει πάτο

Για την επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία:

Ο Κουφοντίνας ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή δήλωσε «αν η ενέργεια αυτή έγινε, για παράδειγμα, ως αλληλεγγύη στον επαναστάτη Ζορζ Αμπντάλα, που το γαλλικό κράτος εκδικητικά και παραβιάζοντας τους ίδιους του τους νόμους, τον κρατά φυλακή 33 χρόνια, τότε η συμβολική αυτή ενέργεια μιλά από μόνη της».

Και πρόσθεσε:

Όταν έκλεισε ο δικός μας κύκλος του αντάρτικου πόλης, είδαμε άλλους κύκλους να ανοίγουν, ενός νέου αντάρτικου, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα δικά μας, πιο «μητροπολιτικά», πιο «κοινωνικά», με τις αναμενόμενες διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό του όσον αφορά τη στόχευση, το σχέδιο, την κοινωνική απεύθυνση

Διαβάστε επίσης:

Γιωτόπουλος: Παραμένουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν

The post Επίθεση Κουφοντίνα σε Γιωτόπουλο- Τι αναφέρει για τα περί ύπαρξης ασύλληπτου πυρήνα της 17Ν; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα