Νέες πληροφορίες για τη σορό του άνδρα που εντοπίσθηκε σε κάδο- Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

14:40 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα στοιχεία για τη σορό του άνδρα που εντοπίσθηκε σε κάδο στην περιοχή της Δάφνης την Πέμπτη το πρωί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας η σορός ανήκει σε 70χρονο Έλληνα και φέρεται πως πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Η πρώτη νεκροψία από τον διευθυντή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, έδειξε, πως η ανθρωποκτονία

του άνδρα ήταν εξαιρετικά βίαιη, χωρίς, όμως, να έχουν διαπιστωθεί τα αίτια θανάτου.

Θυμίζουμε, πως ο άνδρας βρέθηκε τυλιγμένος σε υπνόσακο μέσα σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Παπαναστασίου.

Το θύμα φορούσε ρούχα, από τη μέση και πάνω, ενώ από τη μέση και κάτω όχι και φέρεται πως είχε χάσει τη ζωή πριν από τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Ο Ιατροδικαστής διαπίστωσε μώλωπες από βίαια χτυπήματα στην περιοχή του προσώπου αλλά και κάταγμα του υοειδούς οστού στον λάρυγγα, το οποίο φέρεται πως συνδέεται με στραγγαλισμό.

Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη λάβει αποτυπώματα από το θύμα, όπως και δείγμα γενετικού υλικού και πιστεύουν, πως το έγκλημα δεν πραγματοποιήθηκε εκεί αλλά, ότι η σορός μεταφέρθηκε στο σημείο αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίσθηκε σε κάδο στην Δάφνη- Οι πρώτες εικόνες από το σημείο- Video

The post Νέες πληροφορίες για τη σορό του άνδρα που εντοπίσθηκε σε κάδο- Τα ευρήματα του ιατροδικαστή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα