Νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία – Νεκροί τρεις στρατιώτες

13:21 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Νέα βομβιστική επίθεση σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία στην πόλη Nusaybin, κοντά στα σύνορα της χώρα με τη Συρία. Νεκροί τρεις Τούρκοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ενημερωτικά δίκτυα, μία νέα βομβιστική επίθεση σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Nusaybin. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι επέβαιναν σε στρατιωτικό .

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη πόλη σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις,

ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και τους αντάρτες μαχητές του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK).

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την εν λόγω βομβιστική επίθεση, ωστόσο οι τουρκικές αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους προς τις δυνάμεις των Κούρδων ανταρτών.

Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε 5 άτομα, ανάμεσά τους και ο καμικάζι και να τραυματιστούν ακόμα 39, η Τουρκία λαμβάνει νέα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες σε μεγάλες πόλεις και προσαγάγοντας πιθανούς υπόπτους.

Σημειώνεται τέλος, πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, υπογράμμισε πως η Τουρκία βιώνει ένα από τα χειρότερα κύματα τρομοκρατίας στην ιστορία της, επισημαίνοντας πως οι επιθέσεις αυτές συνδέονται είτε με το PKK, είτε με την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

The post Νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία – Νεκροί τρεις στρατιώτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα