Προειδοποιήσεις για το πρόγραμμα βοήθειας δια στόματος Ντρομπρόβκσις- Κρούει τον κώδωνα για την αξιολόγηση

12:24 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης κρούει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις ο οποίος παράλληλα προειδοποιεί για τυχόν «πισωγυρίσματα» στο πρόγραμμα βοήθειας.

Σε συνέντευξη του του στις εφημερίδες του γερμανικού δημοσιογραφικού ομίλου Funke, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θα θέλαμε να αποφύγουμε επανάληψη μιας κατάστασης παρόμοιας με εκείνη του περσινού καλοκαιριού

Ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του προγράμματος βοήθειας τόνισε: «Στην παρούσα φάση η Ελλάδα

έχει επαρκή χρηματικά αποθέματα. Εντούτοις είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρωθεί άμεσα η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος βοήθειας, προκειμένου να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου».

Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις επίσης τόνισε πως υπάρχουν πολλά «αγκάθια στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, τις ιδιωτικοποιήσεις και τη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος» και τόνισε πως «πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά».

Κλείνοντας την συνέντευξη του ο Β. Ντομπρόβσκις σημείωσε:
«Δεν έχουν ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός της διοίκησης και ειδικότερα της φορολογικής διοίκησης» και καλεί την ελληνική κυβέρνηση «να λάβει ακόμη δύσκολες αποφάσεις».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Προειδοποιήσεις για το πρόγραμμα βοήθειας δια στόματος Ντρομπρόβκσις- Κρούει τον κώδωνα για την αξιολόγηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα