Μύθοι για τα σκυλιά που κανονικά θα έπρεπε να σε κάνουν να γελάς

13:11 5/1/2017 - Πηγή: iPop

Όταν ακούς όλους να έχουν άποψη για τη σωστή διαπαιδαγώγηση του σκύλου θα πρέπει σαφώς να μην τους πιστεύεις και να εξετάζεις τα πράγματα σε βάθος. Για να σε πείσουμε βρήκαμε μερικούς από τους μύθους που μεταδίδουν όσοι «ξέρουν τα πάντα» και σου τους παρουσιάζουμε για να κρατάς μικρό καλάθι όταν τους ακούς.

Πράγματα που δεν ισχύουν για τους σκύλους και πρέπει να τα βάλεις καλά στο μυαλό σου:Αν ο σκύλος σου γεράσει δεν μπορεί να παίξει: Ο σκύλος
μπορεί να μάθει κόλπα σ΄ότι ηλικία κι αν είναι. Μπορεί να είναι πιο δύσκολη η κίνηση του λόγω ηλικίας αν πέρασαν τα χρόνια, αλλά μπορεί να μάθει με την ίδια ευκολία με τότε που ήταν μικρότερος.
Δεν επιτρέπεται να κοιμάται μαζί σου: Δεν υπάρχει η λέξη «επιτρέπεται» ή όχι όταν μιλάμε για τον δικό σου σκύλο. Εσύ αποφασίζεις, πως θα τον μεγαλώσεις και τι θα του επιτρέπεις ή όχι.
Ο σκύλος σου φοβάται επειδή κάποιος στο παρελθόν τον είχε κακοποιήσει: Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ένα σκυλί μπορεί να είναι φοβικό ακόμα κι αν ποτέ κανείς δεν σου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Μπορεί απλά ο σκύλος σου να είναι φοβικός γιατί έτσι είναι από την φύση του.Διάβασε επίσης:

Τι να προσέχεις αν ο σκύλος μένει μέσα στο σπίτι

photo:Olimpik / via Shutterstock

The post Μύθοι για τα σκυλιά που κανονικά θα έπρεπε να σε κάνουν να γελάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα