Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση- Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του με τον Παύλοπουλο;

13:21 20/1/2016 - Πηγή: iPop

Την δέσμευση του ότι η: «Η ΝΔ θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση» διατύπωσε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε την Τετάρτη, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως επιβεβαίωσε ο κ. Μητσοτάκης, το κόμμα του θα είναι υπεύθυνο και θα παίξει το ρόλο της αξιόπιστης- αξιωματικής αντιπολίτευση προσθέτοντας: «Θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου».

Ενώ στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε

πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες τους, αλλά παράλληλα και τις προσδοκίες τους.

Τι είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη και του ευχήθηκε καλή δύναμη εξηγώντας:

«Είμαι βέβαιος ότι και υπό την ηγεσία σας, η παράταξη θα συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση της θέσης της χώρας στην Ευρώπη, ιδίως σήμερα που δοκιμάζεται για λόγους οικονομικούς και ανθρωπιστικούς η ενότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση- Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του με τον Παύλοπουλο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα