Μήνυμα Τσίπρα υπέρ του σεβασμού της διαφορετικότητας

18:01 21/2/2017 - Πηγή: iPop

Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισκέφτηκαν στο Μαξίμου μαθητές της Γ’ τάξης του Μπελλένειου Γυμνασίου της Λέρου, συζητώντας μαζί του το κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού.

Δέχθηκα σήμερα τα παιδιά της Γ τάξης του Μπελλένειου Γυμνασίου της Λέρου και συζητήσαμε για το προσφυγικό ζήτημα. 1/4

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 21, 2017

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter,

ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συνάντηση, τονίζοντας ότι εξήγησε στα παιδιά πως όσα προβλήματα και αν προκύπτουν τη διαχείριση του προσφυγικού, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν τις αξίες και της αρχές της χώρας.

Εξήγησα στα παιδιά ότι όποια προβλήματα προκύπτουν από τη διαχείριση του δεν μπορεί να μας κάνουν να αλλάζουμε τις αρχές και αξίες μας. 2/4

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 21, 2017

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στο παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο, καθώς έκανε περήφανη την χώρα κατακτώντας το NBA. Ο Πρωθυπουργός φαίνεται πως επισήμανε στους μαθητές τη σημαντικότητα να μην αντιμετωπίζoυν με φόβο τη διαφορετικότητα των άλλων ανθρώπων.

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με φόβο το διαφορετικό, όπως μας διδάσκει άλλωστε το παράδειγμα του Γ. Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το NBA. 3/4

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 21, 2017

Τέλος, έχοντας απέναντί του μαθητές, δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα γενιά, τονίζοντας ότι «η νέα γενιά μπορεί να πρωτοστατήσει στο χτίσιμο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και Δημοκρατίας».

Η νέα γενιά μπορεί να πρωτοστατήσει στο χτίσιμο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και δημοκρατίας. 4/4

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 21, 2017

Photo: Reuters

The post Μήνυμα Τσίπρα υπέρ του σεβασμού της διαφορετικότητας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα