Μια νέα μανούλα εξηγεί γιατί πρέπει να αγαπάς το σώμα σου και μετά τη γέννα

13:03 4/7/2017 - Πηγή: iPop

Όταν μιλάμε για τον τοκετό αναφερόμαστε σε αυτόν ως ένα πραγματικό ευτυχές γεγονός, αλλά σπάνια μιλάμε για τη σωματική ανάκαμψη της μητέρας και πως αυτή νιώθει.

Και μπορεί οι celebrities συχνά να επιδεικνύουν το σώμα τους το οποίο επανέρχεται γρήγορα μετά τον τοκετό, οι συνθήκες όμως είναι πιο δύσκολες για τις απλές, καθημερινές γυναίκες. Η αύξηση του βάρους και οι ραγάδες είναι κοινές για όλες τις γυναίκες.

Αντί να παραμείνει σιωπηλή σε όλη αυτήν την διαδικασία η Laura Mazza, μια blogger

για μαμάδες, μιλά για αυτό που προβληματίζεις τις γυναίκες.

Αρχικά αναφέρει για το πως αισθάνθηκε όταν ο σύζυγός της ήταν απογοητευμένος από το μεταμορφωμένο όπως το χαρακτήρισε σώμα, όταν το αντίκρισε για πρώτη φορά.

Ωστόσο, η αντίδραση του συζύγου της ήταν από αγάπη και συμπόνια και σύντομα απέκλεισε οποιεσδήποτε άσχημες σκέψεις είχε.

Το σώμα το οποίο ερωτεύτηκε είχε μύες, δεν υπήρχαν ραγάδες στην κοιλιά, στο στήθος…Το σώμα που ερωτεύτηκε έμπαινε σε στενά τζιν, θα μπορούσε να αρπάξει οποιοδήποτε μέγεθος ξέροντας ότι του ταιριάζει.

Και ο άντρας της απάντησε:

Έχεις δίκιο. Δεν είναι το σώμα που ερωτεύτηκα. Αντ’ αυτού είναι ένα σώμα που μεγάλωσε τα παιδιά μας, τάισε τα παιδιά μας, παρηγορούσε τα παιδιά μας, δημιούργησε μια ζωή. Το σώμα σου το ερωτεύομαι κάθε μέρα. Δεν ήξερα τι είναι αγάπη μέχρι που είδα αυτό το σώμα και ανακάλυψα τι μπορούσε να κάνει, οπότε σε ευχαριστώ.

Και η Laura κατέληξε:

«Μην ντρέπεσαι για αυτό που έχει ή για το πως μοιάζει το σώμα σου. Αν χρειάζεσαι μια υπενθύμιση, αυτό είναι, αυτό που έχετε τώρα. Αξίζει κάθε κομμάτι αγάπης και πολλά περισσότερα».

Αγάπησε το σώμα σου όπως είναι, με την χαλάρωση του και τις ραγάδες του. Αυτό το σώμα σου χάρισε ότι πιο πολύτιμο έχεις, το παιδάκι σου. Για αυτό και μόνο πρέπει να το αγαπάς λίγο παραπάνω.

Διαβάστε επίσης:

Μπράβο ρε Χοψονίδου. Πες τα κορίτσι μου. Κι ακόμα καλύτερα, δείξτα!

The post Μια νέα μανούλα εξηγεί γιατί πρέπει να αγαπάς το σώμα σου και μετά τη γέννα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα