Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη | Και η Scarlett Johansson στην συζήτηση

14:40 20/3/2017 - Πηγή: iPop

ΠροχωράμεΜητσοτάκη | μαζί… σχολίασε ο Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη. Και η Scarlett Johansson στην συζήτηση. «Δεν θα τα ψηφίσουμε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης για τα μέτρα.

Μετά τις δηλώσεις για τζάμπα μαγκιά όποιου λέει ότι δεν ψηφίζει, πραγματοποιήθηκε η ωριαία συνα΄ντηση του νυν προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκη. «Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση σε καλό κλίμα.

Συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Και η Scarlett Johansson στην συζήτηση

Στα πλαίσια του χαλαρού κλιματος οι δύο άνδρες κουβέντιασαν και για το πως θα λυθεί το ζήτημα των πλεονασμάτων ώστε να βοηθηθεί ο κ. Τσακαλώτος να βγει με την Scarlett Johansson. «Μου πρότεινε εθνική συνεννόηση, για να λύσουμε το πρόβλημα του Τσακαλώτου να βγει με την Σκαρλέτ αλλά του είπα ο καθένας τα λύνει μόνος του αυτά..» εξήγησε στους δημοσιογράφους ο κ. Μεϊμαράκης.

Η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα εθνικά, η διαπραγμάτευση, η αξιολόγηση. Αυτά είναι τα ζητήματα που μας απασχολούν

«Δεν θα τα ψηφίσουμε»

Κυβίστηση από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη ήταν η δήλωση πως δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων που θα φέρει η Κυβέρνηση στη Βουλή. Ενώ αρχικά υποστήριζε πως «είναι τζάμπα μάγκας όποιος λέει συνεχώς ότι δεν ψηφίζει» μετά την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε:

Εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Το έχω πει από τότε που ήμουν πρόεδρος. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Το θέμα είναι αν θα τα ψηφίσουμε εμείς; Το θέμα είναι ότι οι Τσίπρας και Καμμένος αποδέχτηκαν να ολοκληρώσουν το πακέτο και να βγάλουν τη χώρα στις αγορές. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα

Εκλογές εδώ και τώρα;

Σε σχέση με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε πως και ο ίδιος θέλει να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως λένε και άλλα στελέχη της ΝΔ.

Μέχρι να φύγει τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε. Για τη χώρα προτάσσεται να κλείσει η αξιολόγηση

The post Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη | Και η Scarlett Johansson στην συζήτηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα