Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα

10:09 20/3/2017 - Πηγή: iPop
| Όσα

Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

Λίγα
σύννεφα κι άνοδος της θερμοκρασίας. Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι ασθενείς και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα. Τις διαφορές τους αναμένεται να επιχειρήσουν να επιλύσουν Κυβέρνηση και Θεσμοί στο σημερινό Eurogroup. Στόχος της Κυβέρνησης είναι οι δύο πλευρές να επιτύχουν πρόοδο, η οποία θα δώσει το «πράσινο φως» για επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα για τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης.

Πρώτη επίσημη για την Άνοιξη. Πρώτη επίσημη είναι σήμερα για την Άνοιξη, την οποία και υποδεχόμαστε με ηλιόλουστο καιρό κι ελάχιστα σύννεφα! Το φαινόμενο της εαρινής ισημερίας θα ξεκινήσει συγκεκριμένα στις 12:29 το μεσημέρι της Δευτέρας.

O Παναθηναϊκός νικητής στο ντέρμπι των αιωνίων. Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Κυριακής, με μια «φτωχή», αλλά σημαντική νίκη με 1-0. Ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταγωνιστής το πρώτο 45λεπτο, με τους Πειραιώτες να μην καταφέρνουν στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουν ούτε μια φάση στην περιοχή των «πράσινων». Το γκολ τελικά ήρθε στο 15′ με σουτ του Μπεργκ έξω απ’ την περιοχή.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα