Με τα βλέμματα στραμμένα στη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη

08:12 29/3/2016 - Πηγή: iPop

Έφθασε η ώρα των Πολιτικών Αρχηγών, οι οποίοι συζητούν σήμερα, Τρίτη, στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά, μετά την αναβολή που είχε πάρει η προ ημερησίας συζήτηση λόγω των επιθέσεων στις Βρυξέλλες. H συζήτηση αναμένουμε να φθάσουν την κόντρα Κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ύψη, με τον Α. Τσίπρα και τον Κ. Μητσοτάκη, να έχουν αποδείξει ότι

δεν διστάζουν να ανεβάσουν τους τόνους και περάσουν στην αντεπίθεση.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να επικεντρώνεται στις ανακαλύψεις από τις λίστες Μπόργιανς και Λαγκάρντ, την πολιτική παρέμβαση σε ζητήματα Δικαιοσύνης, τα δάνεια χωρίς επαρκείς εγγυήσεις, τα εξοπλιστικά προγράμματα, υποθέσεις διαπλοκής αλλά και το πρόσφατο περιστατικό με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα θίξει και το θέμα του κ. Παπαγγελόπουλου σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου, προσπαθώντας να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί.

Πηγές αναφέρουν ότι στη συζήτηση θα ακουστεί και το όνομα του υπουργού Δικαιοσύνης επί Κυβέρνηση Σαμαρά.

Οι αρμόδιοι υπουργοί κ. Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος θα προχωρήσουν σε εισηγήσεις.

Θυμίζουμε ότι η πρωτοβουλία για τη συζήτηση ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση έγραφε ότι «η δημόσια Δικαιοσύνη το τελευταίο διάστημα κατακλύζεται και δηλητηριάζεται από αβάσιμες και προσχηματικές αιτιάσεις, που αφορούν τους όρους άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της δικαιοσύνης», και τόνιζε πως οι αιτιάσεις αυτές προωθούνται από κέντρα που έχουν λόγους να φοβούνται.

The post Με τα βλέμματα στραμμένα στη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα