Με μόλις 2 φωτογραφίες αυτή η μαμά δείχνει πώς πραγματικά είναι να έχεις επιλόχεια κατάθλιψη

09:13 9/5/2017 - Πηγή: iPop

Αν έκανε κανείς μια βόλτα στο Timeline της Kathy DiVincenzo στο Facebook, δεν θα μπορούσε να του περάσει απ’ το μυαλό ότι αυτή η γυναίκα έχει επιλόχεια κατάθλιψη. Όπως κάνουμε πολλοί από εμάς, έκρυβε τον αληθινό εαυτό της πίσω απ’ τις φωτογραφίες και τα φίλτρα. Ωστόσο, αυτή η μαμά των δύο παιδιών αποφάσισε να δείξει τον αληθινό της εαυτό και να πει την αλήθεια στον κόσμο.

«Δουλεύω δύο φορές περισσότερο για να κρύψω αυτή την πραγματικότητα από εσάς επειδή φοβάμαι

ότι θα σας κάνει να νιώσετε άβολα», έγραψε η Kathy, η οποία επίσης πάσχει από άγχος και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

«Φοβάμαι ότι θα σκεφτείτε ότι είμαι αδύναμη, τρελή, απαίσια μητέρα ή όλα τ’ άλλα εκατομμύρια πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό», συνέχισε η ίδια στο Facebook post της.

Για να περιγράψει καλύτερα τη διπλή πραγματικότητα την οποία ζει, η Kathy δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της. Μια με το πώς -περνάει την επιλόχεια κατάθλιψη και μια με τις χαρούμενες μέρες:

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο αυτές εικόνες αντιπροσωπεύουν τη ζωή μου ανάλογα με την ημέρα, θα μοιραζόμουν μάλιστα μόνο μία απ’ αυτές τις πραγματικότητες αλλά αυτό θα ήταν πρόβλημα

Τι είναι η επιλόχεια κατάθλιψη;

Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι ένα είδος κλινικής κατάθλιψης η οποία μπορεί να επηρεάσει τις γυναίκες και λιγότερο συχνά τους άντρες μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Η επιλόχεια θλίψη είναι μια ήπιας μορφής διαταραχή της συμπεριφοράς η οποία βιώνεται από το 80% των γυναικών μετά τον τοκετό. Τα συμπτώματα συνήθως διαρκούν λίγες ώρες ή μερικές μέρες και περιλαμβάνουν κλάμα, εκνευρισμό, υποχονδρίαση, υπνηλία, διαταραχές στη συγκέντρωση, απομόνωση και πονοκέφαλο. Η επιλόχεια θλίψη δεν σχετίζεται με την επιλόχεια κατάθλιψη ούτε με την επιλόχεια ψύχωση.

Πηγή: Wikipedia

Μίλα, συμβουλεύσου έναν ειδικό, μην κρύβεσαι απ’ τον εαυτό σου και τους γύρω σου!

The post Με μόλις 2 φωτογραφίες αυτή η μαμά δείχνει πώς πραγματικά είναι να έχεις επιλόχεια κατάθλιψη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα