Με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας η επίδειξη μόδας του Karl Lagerfeld στο Παρίσι

13:03 4/5/2017 - Πηγή: iPop

Με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας η επίδειξη μόδας του Karl Lagerfeld στο Παρίσι. Η συλλογή Cruise 2018 του παρισινού οίκου μόδας με τίτλο «The Modernity of Antiquity» έλαβε μέρος στο The Grand Palais το οποίο θύμιζε ελληνικό σκηνικό με ένα απολαυστικό ηλιοβασίλεμα στο background το οποίο ανέβασε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της εκπληκτικά μοναδικής collection!

古希臘女神在21世紀重生了!Chanel 2018 Cruise服裝秀捎來了輕盈的新時代古典復興,喜歡嗎?! #CHANELcruise #BAZAARTW #bazaarfashion

A post

shared by Harper's Bazaar Taiwan (@harpersbazaar_tw) on May 3, 2017 at 7:10am PDT

Όσον αφορά το σκηνικό

Το αρχαίο ηλιοβασίλεμα μεταφέρθηκε στην επίδειξη του Παρισιού. Στο σκηνικό εμφανίστηκε ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα, και ιωνικού ρυθμού κίονες οι οποίοι υψώνονται μέσα από άμμο.

#CHANELCruise

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on May 3, 2017 at 3:36am PDT

Τα μοντέλα

Τις εντυπώσεις έκλεψαν μοντέλα με αρχαιοελληνικό στυλ με πτυχώσεις, ή με έναν ώμο, χρυσές πινελιές, σκουλαρίκια σε σχήμα αμφορέα, γυαλιά ηλίου διακοσμημένα με χρυσά φύλλα δάφνης.

Η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε, ήταν εμπνευσμένη με χρώματα της Γης, ανοιχτούς μεταλλικούς τόνους, συμπεριλαμβανομένου του λευκού του καλοκαιριού και των ανοιχτόχρωμων παστέλ, με ψήγματα μπλε και μαύρου.

. I absolutely adored this #CHANELCruise collection. And the set

A post shared by HF & Commercial Modelling (@hfconfess) on May 3, 2017 at 5:02am PDT

Ο σχεδιαστής της επίδειξης είπε χαρακτηριστικά ότι:

Δεν έχει καμία σχέση με μια χώρα. Η πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει. Αξιοποιώ αυτό που μου αρέσει. Η δική μου Ελλάδα είναι μια ιδέα

O ίδιος τόνισε ότι θεωρεί την Ελλάδα ως την πηγή της ομορφιάς και του πολιτισμού, όπου υπήρχε μια θαυμάσια ελευθερία κινήσεων η οποία έχει εξαφανιστεί.

Beautiful #chanelcruise show @chanelofficial #paris

A post shared by Saif Mahdhi (@saifoo7) on May 3, 2017 at 6:14am PDT

Ο Karl Lagerfeld, δείχνει έντονα τον θαυμασμό του για την Αρχαία Ελλάδα καθώς θεωρεί ότι δεν υπήρξαν πιο όμορφες παραστάσεις γυναικών, ότι η αναγέννηση βασίστηκε στην αρχαιότητα και ότι είναι η νεότητα του κόσμου σε όλη της την ισχύ.

«Τα κριτήρια της ομορφιάς στην αρχαία, τότε κλασσική, Ελλάδα εξακολουθούν να ισχύουν. Ποτέ δεν υπήρξαν πιο όμορφες παραστάσεις γυναικών. Ή πιο όμορφες κολώνες. Όλη η αναγέννηση, στην πραγματικότητα, βασίστηκε στην αρχαιότητα. Είναι πραγματικά η νεότητα του κόσμου σε όλη της την ισχύ και το απρόβλεπτο – όπως ακριβώς και οι αμείλικτοι θεοί» λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

The post Με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας η επίδειξη μόδας του Karl Lagerfeld στο Παρίσι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα