Έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace: Τι συμβαίνει;

10:16 4/5/2017 - Πηγή: iPop

Όλο το προσωπικό της Βασιλικής Οικογένειας έχει κληθεί σε έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Ωστόσο δεν έγινε σαφές για ποιο λόγο γίνεται η σύσκεψη και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν σχετικά με το εάν συμβαίνει κάτι στη Βασίλισσα Ελισάβετ ή τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Το Buckingham Palace, όμως, έδωσε τέλος στις φήμες σχετικά με τη φύση της συνάντησης, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail:

Παρόλο

που μερικές φορές καλούνται συνεδριάσεις που αφορούν ολόκληρο το βασιλικό προσωπικό, ο τρόπος που έχει γίνει στην ενδέκατη ώρα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστος και υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι σημαντικό να διαδοθεί. Αυτή τη στιγμή, όμως μόνο όσοι είναι πιο κοντά σε αυτήν, ξέρουν πραγματικά τι είναι αυτό που θα διαδοθεί

Ωστόσο, νωρίς τα ξημερώματα ένας εκπρόσωπος του Buckingham Palace ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας ότι «θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν είναι νεκροί».

Η Βασίλισσα πρόσφατα γιόρτασε τα 91α γενέθλιά της.

Την Τετάρτη η ίδια συνάντησε την πρωθυπουργό Theresa May για να σηματοδοτήσει τη διάλυση του κοινοβουλίου λόγω των γενικών εκλογών.

Η Βασίλισσα και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος, ο δούκας του Εδιμβούργου, 95 ετών, επέστρεψαν πρόσφατα στο παλάτι αφού γιόρτασαν το Πάσχα.

Όσο αφορά τις αναφορές σχετικά με την υγεία της Βασίλισσας και του Πρίγκιπα, είναι απλά φήμες καθώς το Buckingham Palace επιβεβαιώνει ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης αξιωματούχος στο πρακτορείο AP δήλωσε ότι παρόμοιες συσκέψεις πραγματοποιούνται συχνά.

The post Έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace: Τι συμβαίνει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα