«Άλμα Ζωής»: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού

09:36 4/5/2017 - Πηγή: iPop

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά, πρόγραμμα ενημέρωσης και κλινικής εξέτασης μαστού για νέες γυναίκες 20-39 ετών, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού.

Δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ περιλαμβάνει το πρόγραμμα και εφόσον το προτείνουν ειδικοί, δωρεάν παραπομπή για δωρεάν εξετάσεις (Μαστογραφία, Υπέρηχο μαστού ή Κυτταρολογικές εξετάσεις) σε διαγνωστικά κέντρα.

Το πρόγραμμα

έχει ως στόχο να ενημερώσει τις γυναίκες 20-39 ετών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με ειδικούς γιατρούς μαστού οι οποίοι θα τις ενημερώσουν για τη υγεία του μαστού τους, επίσης θέλουν να εξοικειώσουν τις νεότερες γυναίκες με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις ανάλογα με τις προτάσεις των ειδικών.

Από Δευτέρα 22 Μαΐου έως Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα θα λάβει χώρα σε ΑθήναΠάτρα και Θεσσαλονίκη.

Ο κλινικός έλεγχος μαστού θα γίνει στους χώρους του συλλόγου «Άλμα Ζωής» της κάθε πόλης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνήσουν για να κανονίσουν ραντεβού από 8 έως 19 Μαΐου, 10πμ -1μμ στα τηλέφωνα:Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» (Αθήνα): 210 88 15 444.Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας (Πάτρα): 2610 222 274.Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη): 2310 285 181.

The post «Άλμα Ζωής»: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα