Λύθηκε το μυστήριο για την έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace

12:16 4/5/2017 - Πηγή: iPop

Λύθηκε το μυστήριο για την έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace. Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα σταματήσει να εκτελεί τα βασιλικά του καθήκοντα από το φθινόπωρο!

Όλο το προσωπικό της Βασιλικής Οικογένειας κλήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace ξεσηκώνοντας ψιθύρους καθώς μέχρι και λίγα λεπτά μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) δεν είχε γίνει σαφές για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν σχετικά με το εάν συμβαίνει κάτι στη Βασίλισσα Ελισάβετ

ή τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Το Buckingham Palace, όμως, έδωσε τέλος στις φήμες σχετικά με τη φύση της συνάντησης, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Με νέα ανακοίνωση του παλατιού σταμάτησαν οι ψίθυροι καθώς ανακοινώθηκε πως ο Δούκας του Εδιμβούργου από το Φθινόπωρο του 2017 θα σταματήσει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πάρθηκε με την υποστήριξη της Βασίλισσας.

Η ανακοίνωσε έγραφε:

«Ο Πρίγκιπας Φίλιππος θα παρακολουθήσει προγενέστερες προγραμματισμένες δεσμεύσεις μέχρι και τον Αύγουστο, τόσο μεμονωμένα όσο και συνοδεύοντας τη βασίλισσα».

Στη συνέχεια αναφέρει πως ο Δούκας δεν δέχεται νέες προσκλήσεις για επισκέψεις και προσλήψεις, παρόλο που μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε ορισμένες δημόσιες εκδηλώσεις όποτε εκείνος το επιλέξει.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι Patron, Πρόεδρος ή μέλος περισσότερων από 780 οργανισμών, στους οποίους θα συνεχίσει να συμμετέχει, αν και δεν θα παίζει πλέον ενεργό ρόλο συμμετέχοντας σε δεσμεύσεις

The Duke of Edinburgh is Patron, President or a member of over 780 organisations, with which he will continue to be associated. pic.twitter.com/lH2zsYKXsp

— The Royal Family (@RoyalFamily) May 4, 2017

«Η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να εκτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα Των επίσημων δεσμεύσεων με την υποστήριξη των μελών της Βασιλικής Οικογένειας » καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Λύθηκε το μυστήριο για την έκτακτη σύσκεψη στο Buckingham Palace appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα