Λύσεις που δεν ήξερες για προβλήματα υγείας που σε βασανίζουν

18:32 12/8/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές το κεφάλι σου κοντεύει να σπάσει από τον τρομερό πονοκέφαλο που έχεις ή η διάθεση είναι απίστευτα πεσμένη; Το ξέρουμε, αυτά είναι συνηθισμένα προβλήματα υγείας που συμβαίνουν σε όλους, αλλά έχουν τόσο απλές λύσεις που δε μπορείς καν να φανταστείς.

Ποια είναι τα προβλήματα υγείας με τις πολύ απλές λύσεις;Αλλεργική ρινίτιδα: Είσαι και εσύ ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από την αλλεργική ρινίτιδα. Η μύτη σου τρέχει συνεχώς και φτερνίζεσαι περίπου ανά δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Φυσικά, έχεις δώσει αμέτρητες περιουσίες σε φάρμακα που βαρέθηκες πια να αγοράζεις
και να χρησιμοποιείς. Μπορείς, όμως, να κάνεις ένα απλό κόλπο που θα σε βοηθήσει πολύ. Φάε μέλι. Μία κουταλιά μέλι την ώρα που η αλλεργική σου ρινίτιδα είναι σε έξαρση. Το μέλι θα σε βοηθήσει καθώς, περιέχει γύρη λουλουδιών και στην ουσία λειτουργεί σαν εμβόλιο στον οργανισμό σου.Κοιμήσου σε απόλυτο σκοτάδι: Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το απόλυτο σκοτάδι θα σε χαλαρώσει τόσο που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήρεμος-η και να ανεβάσεις τη διάθεση σου στα ύψη. Πως γίνεται, όμως, αυτό; Ο οργανισμός του ανθρώπου όταν έχει απόλυτο σκοτάδι παράγει περισσότερο μελατονίνη. Η συγκεκριμένη ουσία αυξάνει τη διάθεση σου και καλμάρει τα νεύρα σου.Συχνούς και έντονους πονοκεφάλους: Σου έχουμε μια πολύ φυσική και απλή λύση. Χρησιμοποίησε λεμόνι. Κόψε ένα λεμόνι στα δύο και τα τρίξε τα μηλίγγια σου που πονούν. Το άγγιγμα του λεμονιού και το μασάζ θα απαλύνει τον πόνο σου και θα δροσίσει τα σημεία που το έχουν ανάγκη.Ρύθμισε τις ορμόνες σου με τσάι: Ισχύει και για τους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες. Ένα ποτήρι τσάι κάθε πρωί θα ενισχύσει τις ορμόνες σου και θα τις φέρει στα φυσιολογικά τους επίπεδα!

The post Λύσεις που δεν ήξερες για προβλήματα υγείας που σε βασανίζουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα