Γκαντέμης... ο Τσίπρας

Η φωτογραφία αυτή είναι από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιον Όρος. Την Πέμπτη μια ξαφνική νεροποντή σάρωσε τα πάντα προξενώντας μεγάλες καταστροφές.

Ο προαύλιος χώρος έχει γεμίσει φερτά υλικά και συντρίμμια από την τοιχοποιία που κατέρρευσε αποκαλύπτοντας τους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο σημείο εκτελούνται το διάστημα αυτό έργα για την αποκατάσταση της Βιβλιοθήκης και του Σκευοφυλακίου.

Η δυνατή βροχή παρέσυρε τα θεμέλια του κτιρίου - ξενώνα στη βορειοανατολική πλευρά της Μονής, με αποτέλεσμα να κατεδαφιστεί μέρος του δίχως να

φιλοξενεί ευτυχώς κόσμο. Στο κτήριο στεγάζονταν η Ιματιοθήκη της Μονής και κελιά που φιλοξενούν μοναχούς προσκυνητές, κατά την ίδια πηγή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν... πέρασε από εκεί και δεν ευθύνεται για την καταστροφή. Αν όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται για πρώτη φορά το Περιβόλι της Παναγιάς και σημειώνονται καταιγίδες και κατολισθήσεις θα πρέπει να το σκεφτεί αν πρέπει να ξαναπάει. Και σκεφτείτε να γίνει και πρωθυπουργός. Ύστερα λένε ότι άλλος είναι ο γκαντέμης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
τσιπρας γκαντεμης
Τυχαία Θέματα