Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω της εξόδου των εκδρομέων

14:46 14/4/2017 - Πηγή: iPop

Η έξοδος των εκδρομέων προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε βασικούς δρόμους, με την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

Παράλληλα, η κίνηση στο ρεύμα της Αττικής οδού προς Ελευσίνα διεξάγεται επίσης με μεγάλη δυσκολία, ενώ το πρόβλημα είναι εντονότερο στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος της Τροχαίας Κορίνθου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα διόδια

της Κορίνθου και μετά, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 16:00 ισχύουν απαγορεύσεις για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:

Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.Στη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).Photo: EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

The post Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω της εξόδου των εκδρομέων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα