Κι όμως η Scarlett Johansson απάντησε για το ποτό με τον Τσακαλώτο! | Video

15:55 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Κι όμως η Scarlett Johansson απάντησε για το ποτό με τον Τσακαλώτο! Η διάσημη ηθοποιός σχολίασε την αναφορά του Έλληνα ΥΠΟΙΚ ότι θα ήθελε να πάει για ποτό μαζί της, φανερά ενθουσιασμένη που έγινε αντικείμενο συζήτησης στην ελληνική Βουλή!

Ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενημέρωσε

κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με την Scarlett την ηθοποιό για την ατάκα του Ε. Τσακαλώτο | Videoκι εκείνη, όχι μόνο το σχολίασε αλλά έδειξε κι ενθουσιασμένη!

Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!

Τι είχε πει ο Ε. Τσακαλώτος;

Μιλώντας ενώπιον των μελών της της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε τον θαυμασμό του για την καλλονή ηθοποιό, σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο ανέφικτα είναι τα πλεονάσματα τα οποία ζητάει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης είπε ότι θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Scarlett Johansson, αλλά πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή…

The post Κι όμως η Scarlett Johansson απάντησε για το ποτό με τον Τσακαλώτο! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα