Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία από τον παραολυμπιονίκη |Το θύμα τηλεφωνούσε για βοήθεια

13:16 24/3/2017 - Πηγή: iPop
|Το

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία από τον παραολυμπιονίκη στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο. Το θύμα τηλεφωνούσε για βοήθεια ενώ ψυχοραγούσε.

«Δέχθηκα επίθεση. Με τραυμάτισαν. Είμαι στην οδό Μακρυγιάννη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ» έλεγε στο τηλέφωνο το 47χρονο θύμα την στιγμή που ψυχοραγούσε μετά την επίθεση από τον παραολυμπιονίκη, μέσα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τις αρχές, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο είδαν έναν παραπληγικό

με καροτσάκι να απομακρύνεται, στη συνέχεια παραβίασαν τα ρολά, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Στο σημείο βρέθηκαν ένα πιστόλι zastava των 22 ΜΜ, πέντε κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος, 4 φυσίγγια, ενώ δύο κάλυκες βρέθηκαν στο πορτοφόλι του δράστη.

Στην αρχική απολογία του ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης δήλωσε πως ο 47χρονος ήταν εν διαστάσει σύζυγος της συντρόφου του και είχαν ακόμα ανοικτά ζητήματα για την επιμέλεια των παιδιών και υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκαν με αφορμή την επικείμενη δίκη. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο 47χρονος τον απείλησε με πιστόλι που είχε μαζί του. Έτσι, ο ίδιος αντέδρασε προσπαθώντας να αποσπάσει το όπλο από τα χέρια του και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής αυτό εκπυρσοκρότησε. Τότε, έχοντας αυτός πια το πιστόλι στην κατοχή του, πυροβόλησε επανειλημμένα κατά του θύματος. Μετά την πράξη του κατέβασε τα ρολά, πήγε στο σπίτι του όπου και ανέφερε στην μητέρα του ότι χτύπησε τον 47χρονο.

Το θύμα, που διατηρούσε ξενοδοχείο στον Πειραιά, είχε άδειες οπλοφορίας για τρία πιστόλια, δύο τουφέκια και μία σκοπευτική διόπτρα, οι οποίες ανακλήθηκαν στις 5 Αυγούστου 2016 εξαιτίας δικογραφίας που είχε σχηματισθεί σε βάρος του μετά από μηνύσεις της εν διαστάσει συζύγου του.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν αποκλείουν ο δράστης να αναιρέσει κάποιους από τους ισχυρισμούς του όπως για παράδειγμα τον πραγματικό κάτοχο του όπλου.

Διάβασε επίσης:

Εν ψυχρώ δολοφονία από Παραολυμπιονίκη | Ομολόγησε την πράξη του

The post Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία από τον παραολυμπιονίκη |Το θύμα τηλεφωνούσε για βοήθεια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα