Κατέβασε τον πυρετό ακολουθώντας τις συμβουλές που θα μπορούσε να σου δώσει η γιαγιά σου

16:21 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία σου έχει ανέβει στα ύψη και ο πυρετός δεν πέφτει με τίποτα ότι κι αν έχεις κάνει. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου δώσουμε συμβουλές που σίγουρα έχεις ακούσει από τη γιαγιά σου.

Αρχικά, πριν μπούμε στο θέμα θα σου δηλώσουμε, πως πυρετός θεωρείται όταν η θερμοκρασία του σώματος σου ανεβαίνει πάνω από 38 βαθμούς.

Τι κάνεις για να πέσει ο πυρετός;Ντύσου καλά: Αν νιώθεις πως η θερμοκρασία σου είναι στα ύψη και το θερμόμετρο δείχνει πάνω από 38 πρέπει να ιδρώσεις. Αυτό θα σου κάνει καλό και θα σε βοηθήσει πίστεψε μας πολύ μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ώστε να επανέλθεις
στα φυσιολογικά επίπεδα.Βεβαιώσου για τη σωστή θερμοκρασία του δωματίου: Η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ σημαντική αν κάνει κρύο θα πρέπει να ανοίξεις αμέσως τη θέρμανση.Μπάνιο με το νερό 2 βαθμούς κάτω από τη δική σου θερμοκρασία: Αν έχεις πυρετό 38 η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι 36 αν πάλι η θερμοκρασία σου είναι πιο υψηλή θα πρέπει να ρυθμίσεις ανάλογα το νερό.Σημείωση!

Αν δεις πως ο πυρετός δεν πέφτει ακόμα κι αν έχουν περάσει πάνω από δύο ημέρες τρέξε αμέσως στον γιατρό.

The post Κατέβασε τον πυρετό ακολουθώντας τις συμβουλές που θα μπορούσε να σου δώσει η γιαγιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα