Κατατέθηκε η μήνυση της Μ. Φύσσα για την προκλητική φράση χρυσαυγίτη

18:28 15/2/2017 - Πηγή: iPop

Προχώρησε τελικά στην υποβολή μήνυσης η Μάγδα Φύσσα, για την φράση: «Πού είναι τώρα ο Παύλος;», από χρυσαυγίτη κατά τη διάρκεια της Δίκης την της Χρυσής Αυγής την Τρίτη στο Εφετείο Αθηνών.

Η μήνυση είναι κατά αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που έγιναν, τα οποία σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ίδια, προσβάλλουν την μνήμη του γιου της.

Τι αναφέρουν οι δικηγόροι της οικογένειας;

Οι δικηγόροι της οικογένειας μιλούν για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Δίκης και αναφέρονται στα υβριστικά σχόλια εναντίον της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων

Στη συνέχεια αποκαλύπτουν ότι τελικά η ίδια αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση για τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του γιου της κατά τη διάρκεια της Δίκης.

Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης – έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα

Οι δικηγόροι της οικογένειας αναφέρουν ότι περιμένουν οι αρχές να δώσουν τα στοιχεία των ατόμων που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε

Και η στήριξη των ΜΜΕ, όπως είπαν οι ίδιοι, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτήν την υπόθεση, καθώς είναι σημαντικό να προβληθούν τα στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο

Θυμίζουμε ότι χθες Τρίτη, κατά τη διάρκεια της Δίκης της Χρυσής Αυγής, μέλος του κόμματος ανέφερε επιδεικτικά προς την Μάγδα Φύσσα, «Πού είναι τώρα ο Παύλος;», ενώ και τα υπόλοιπα κόμματα κατέκριναν την κίνηση αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Η Μ. Φύσσα καταθέτει μήνυση για την προκλητική φράση μέλους της Χρυσής Αυγής

Photo: Nikos Libertas/SOOC

The post Κατατέθηκε η μήνυση της Μ. Φύσσα για την προκλητική φράση χρυσαυγίτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα