Κάνε check in στις σεξοκαβάτζες!

20:32 30/11/2014 - Πηγή: iPop

Τον τελευταίο καιρό έχεις βαρεθεί να κάνεις sex στο ωραίο κρεβατάκι και θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Το δοκίμασες το sex στο αυτοκίνητο αλλά και αυτό το βαρέθηκες. Θέλεις το sex να γίνει σαν περιπέτεια, να νιώθεις μια εγρήγορση, να μην βαριέσαι. Κοινώς θέλεις να δοκιμάσεις διαφορετικά μέρη για να κάνεις sex. Αλλά πόση φαντασία να έχεις πια…κάποια στιγμή στερεύεις από ιδέες.

Μην ανησυχείς εμείς σου βρήκαμε την εφαρμογή που χρειάζεσαι! H εφαρμογή λέγεται 69 places και είναι καλύτερος οδηγός για τοποθεσίες όπου μπορείς να κάνεις sex. Αν έπρεπε να την περιγράψουμε με λίγες λέξεις θα σου λέγαμε πως είναι η εφαρμογή που σε διατάζει: Κάνε check in στις σεξοκαβάτζες! H εφαρμογή αυτή που αποκαλύπτει 99 και όχι 69 τοποθεσίες που μπορείς να κάνεις τα «κόλπα» σου. Τα μέρη αυτά μπορεί να είναι ρομαντικά, αρκετά σκοτεινά αλλά και περιπετειώδη!

Δυνατότητες εφαρμογής

Έγχρωμες φωτογραφίες από όλες τις τοποθεσίεςΠεριγραφή της κάθε τοποθεσίας με τα υπέρ και τα κατάΔιαχωρισμός τοποθεσιών σε 6 κατηγορίεςΑποθηκεύεις τις αγαπημένες σου τοποθεσίεςΒλέπεις ποιες τοποθεσίες είναι διαθέσιμες. (Πρέπει και εσύ όταν πας στην τοποθεσία με ένα είδος check in να δείξεις ότι είσαι εκεί, έτσι ώστε αν έρθει κάποιος άλλος να ξέρει ότι ο χώρος είναι πιασμένος. Και βέβαια στο τέλος πρέπει να κάνεις check-off ώστε ο χώρος να φαίνεται διαθέσιμος)Κρατάει ποσοστά ανάλογα με την πρόοδο σου με στόχο να φτάσεις το 100%

H εφαρμογή αυτή είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό και ανανεώνεται συνεχώς προσθέτοντας και άλλα μέρη. Είναι δωρεάν και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Κάνε check in στις σεξοκαβάτζες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα