Η συσκευή αυτή θα ζεστάνει τα πόδια σου!

14:32 30/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο χειμώνας τώρα αρχίζει! Ήδη έχεις καταλάβει την πτώση της θερμοκρασίας και βρίσκεις κάθε τρόπο για να ζεσταθείς περισσότερο. Το σώμα μπορείς να το προστατεύεις με ζεστά ρούχα, κασκόλ και μπουφάν. Τα πόδια σου όμως δεν μπορείς κάτι και πάντα κρυώνεις. Ακόμα και με χοντρή κάλτσα το νιώθεις το κρύο. Στην περίπτωση των γυναικών υπάρχουν παπούτσια που είναι πολύ ζεστά αλλά δεν μπορούν να τα φορούν συνέχεια.

Μια παροιμία λέει » έχει τα πόδια ζεστά, την κεφαλή σου κρύα» ώστε να μην κρυώνεις εύκολα. Η συσκευή αυτή θα ζεστάνει τα πόδια σου. Οι Heated Insoles είναι πάτοι που μπαίνουν στα παπούτσια

σου και σου ζεσταίνουν τα πόδια. Οι πάτοι αυτοί δεν έχουν καλώδια μπορείς να ρυθμίζεις την θερμοκρασία μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου. Οι μπαταρίες είναι ενσωματωμένες στους πάτους και είναι επαναφορτιζόμενες. Βέβαια όταν είναι να τις χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες για 5 ώρες.

Η ανώτερη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει τους 43 βαθμούς. Χρησιμοποιεί υψηλής τεχνολογίας θερμική ενέργεια, χωρίς καλώδια. Η μπαταρία μπορεί να λειτουργεί χωρίς φόρτιση για τουλάχιστον 5 ώρες. Οι πάτοι είναι αδιάβροχοι και είναι ιδανικοί για εξωτερικές δραστηριότητες όπως κυνήγι. Το τηλεχειριστήριο είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να χωρέσει μέσα στην τσέπη σου.

Αν θέλεις να τους αποκτήσεις πρέπει να ξέρεις ότι θα σου στοιχίσει 134 δολάρια. Όταν τους παραγγείλεις θα λάβεις ένα πακετάκι που θα περιέχει 2 πάτους με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, το τηλεχειριστήριο, τσάντα ταξιδιού, φορτιστή που είναι συμβατός με όλους τους τύπους πριζών και ένα φυλλάδιο οδηγιών. Αν σου άρεσε τόσο πολύ μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

The post Η συσκευή αυτή θα ζεστάνει τα πόδια σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα