Και πώς θα το ονομάσω; Τα do’s και don’ts όταν ψάχνεις όνομα για τον σκύλο σου

10:54 25/2/2017 - Πηγή: iPop

Το να βρεις όνομα για τον σκύλο ή το κουτάβι σου δεν είναι εύκολη υπόθεση! Αν έχεις φθάσει στο στάδιο του να ψάχνεις όνομα, σημαίνει ότι μόλις απέκτησες νέο σκύλο. Πώς θα μπορέσεις, όμως, να βρεις ένα όνομα το οποίο να του ταιριάζει και να σου αρέσει, σκεπτόμενος ότι πρόκειται για το όνομα το οποίο θα τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή;

Επειδή αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου, φτιάξαμε μια λίστα με τα do’s και don’ts όταν ψάχνεις όνομα για τον σκύλο σου για να μην πέσεις σε λάθη και

μετά το μετανιώσεις!

Do’s:Διάλεξε ένα όνομα το οποίο σου αρέσει γιατί θα το χρησιμοποιείς συνέχεια.Διάλεξε ένα όνομα με μια ή δύο συλλαβές. Τα πολυσύλλαβα ονόματα είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά απ’ τους σκύλους, ενώ για σένα θα είναι κουραστικό να επαναλαμβάνεις συνέχεια ένα μεγάλο όνομα.Δοκίμασε το όνομα για μερικές μέρες για να δεις πώς αντιδράσει ο σκύλος σου.

Don’ts:Μην χρησιμοποιήσεις ένα όνομα το οποίο ακούγεται παρόμοια με κάποια εντολή γιατί θα επέλθει το χάος!Μην βρεις ένα όνομα που θεωρείται κατά γενική ομολογία ενοχλητικό ή προσβλητικό. (Ναι όλοι θυμόμαστε τον κα@@@λη απ’ τα Υπέροχα Πλάσματα, δες το ως παράδειγμα προς αποφυγήν!).Μην αλλάζεις το όνομα του σκύλου σου! Είπαμε κάνε ένα test τις πρώτες μέρες κι αν βλέπεις ότι ο σκύλος σου δεν αντιδράει και δεν μπορεί να το συνηθίσει, διάλεξε άλλο όσο είναι νωρίς, όχι αργότερα!

Από εκεί και πέρα να θυμάσαι ότι το όνομα το οποίο θα δώσεις στον σκύλο σου είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό αντιμετώπισε με σοβαρότητα την επιλογή και μην βιαστείς να του δώσεις ένα όνομα για το οποίο δεν είσαι σίγουρος.

Photo: Moson Kuo/Moment/Getty Images

The post Και πώς θα το ονομάσω; Τα do’s και don’ts όταν ψάχνεις όνομα για τον σκύλο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα