Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/2/2017)

07:11 25/2/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα, πράγμα που θα καθορίσει και τη διάθεση που θα έχεις. Θα πρέπει να ασχοληθείς εκτενέστερα και διεξοδικά με κάθε πρόβλημα που υπάρχει και να μην αφήσεις να σε παίρνει από κάτω. Ακολούθησε τον δρόμο της λογικής και μείνε εγκρατής στις συναισθηματικές σου παρορμήσεις.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να κάνεις πράγματα ομαδικά, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να πασχίζεις μόνος σου για να τα βγάλεις πέρα, αλλά να εμπιστευτείς

λίγο τα δικά σου άτομα, για να μπορέσεις ευκολότερα και γρηγορότερα να λύσεις τα προβλήματά σου ή να δρομολογήσεις αποδοτικότερα τα σχέδιά σου.

Δίδυμοι

Η ενέργειά σου σήμερα θα είναι σε υψηλά επίπεδα και εσύ θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα πάντα. Αυτό όμως μπορεί να σε φέρει σε αμήχανη θέση, γιατί μπορεί να ανακατευτείς σε πράγματα που δεν είναι δικής σου αρμοδιότητας. Να είσαι μετρημένος και ταπεινός και να μην έχεις άποψη για όλα και για όλους. Μην κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν.

Καρκίνος

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις δουλειές που δεν πρόλαβες μέσα στην εβδομάδα. Μην παραμελείς τις λεπτομέρειες που σήμερα έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε για την φυσική σου κατάσταση. Το βράδυ αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα αλλά μην παρεξηγείσαι γιατί θα είναι από αγάπη.

Λέων

Επιδίωξε σήμερα νέες τακτικές στις συνεργασίες σου και στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Τα τυχόν εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξυπηρετήσουν περιέργως τα συμφέροντα σου. Επίσης θα έχεις ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή ένα τρίτο πρόσωπο θα σε υποστηρίξει στον επαγγελματικό σου τομέα.

Παρθένος

Η μέρα χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να καλυτερέψεις αρκετά το βιοτικό σου επίπεδο. Κάτι αναπάντεχο που θα προκύψει στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να το διαχειριστείς αποτελεσματικά χάρη στο ένστικτο σου στην γενικότερη διαχείριση των χρημάτων.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι η εμφάνιση ενός παλιού σου χρέους, περιουσιακές εκκρεμότητες ή οικονομικές διαφορές με συνεργάτες. Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται ευέλικτος και ψύχραιμος χειρισμός.

Σκορπιός

Η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα του σπιτιού. Εκτός όμως από τις συνηθισμένες δουλειές τακτοποίησε σκέψεις και συναισθήματα που σε προβληματίζουν. Με τον Ερμή να σε ευνοεί αυτή η μέρα θα έχει σημαντικές θετικές εξελίξεις για εσένα και θα νιώσεις ικανοποιημένος.

Τοξότης

Κάποιες δουλειές σου έχουν μείνει πίσω και θα πρέπει να ασχοληθείς πιο εντατικά μαζί τους, ώστε να τις ολοκληρώσεις και να μην τις αφήνεις συνεχώς για την επόμενη ημέρα. Δυστυχώς ο χρόνος σου και σήμερα θα είναι περιορισμένος και θα έχεις πίεση και από το σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις πάνω του και μετά το μετανιώνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα τόλμησε να σκεφτείς λίγο έξω από τα καθιερωμένα και τα στερεότυπα. Η μέρα βοηθά να σκεφτείς διαφορετικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχεις θερμούς υποστηρικτές, που πρέπει να είναι διορατικός για να τους αναγνωρίσεις.

Υδροχόος

Σήμερα ασχολήσου με την αναδιοργάνωση του χώρου που εργάζεσαι ή κινείται καθημερινά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλύτερα αυτό το απαιτητικό αλλά και αποδοτικό διάστημα.

Ιχθείς

Σήμερα σε ότι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά και σε εκείνες απέναντι στον εαυτό σου θα πρέπει να προχωράς σταδιακά και με σταθερά βήματα. Η βιασύνη μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα σου φέρει.

Διάβασε περισσότερα στο myasto.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/2/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα