Μαίνεται ο «πόλεμος» Trump- ΜΜΕ – Τι τουίταρε για NYT και CNN;

10:15 25/2/2017 - Πηγή: iPop

Σε μια πρωτοφανή κίνηση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή, αποκλείοντας δημοσιογράφους κορυφαίων ΜΜΕ απ’ το καθιερωμένο briefing.

Λίγες ώρες αργότερα, κι αφού είχε προκληθεί σάλος στις ΗΠΑ, με τα ΜΜΕ να μιλούν για μια κίνηση χωρίς προηγούμενο, ο Αμερικανός Πρόεδρος έδωσε συνέχεια τουιτάροντας για τους NYT και το CNN.

Συγκεκριμένα,

ο D. Trump κατηγόρησε για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ ότι βγάζουν ψευδείς ειδήσεις και δεν λένε την αλήθεια και αποκάλεσε «ανέκδοτο» τους New York Times και το CNN για την αντίδρασή τους στο «μπλόκο».

FAKE NEWS media knowingly doesn't tell the truth. A great danger to our country. The failing @nytimes has become a joke. Likewise @CNN. Sad!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 25, 2017

Τι έγινε την Παρασκευή;

Ο Λευκός Οίκος δεν επέτρεψε στους δημοσιογράφους κορυφαίων ΜΜΕ, όπως του τηλεοπτικού δικτύου CNN, της εφημερίδας The New York Times, του ιστότοπου Politico, της εφημερίδας The Los Angeles Times και του ιστότοπου BuzzFeed να παρακολουθήσουν το briefing χωρίς κάμερα, ενώ αντιθέτως, η είσοδος επετράπη σε συντηρητικά ΜΜΕ, τα οποία ευνοούν τον Trump.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν έδωσε καμία εξήγηση γιατί αποκλείστηκαν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ απ’ την ενημέρωση.

Ο ίδιος αρκέστηκε να πει ότι «η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι επικοινωνούμε με τους ανθρώπους στα μέσα ενημέρωσης. Θέλουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις σας, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πάντα μπροστά στην κάμερα κάθε μέρα».

The post Μαίνεται ο «πόλεμος» Trump- ΜΜΕ – Τι τουίταρε για NYT και CNN; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα