Μια γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας βγάζει selfies

13:11 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές μπορεί μέσα σε μία οικογένεια να συμβούν αμέτρητα πράγματα που σε δεν σου πάνε στο μυαλό. Όλα μοιάζουν καλά, βλέπεις ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να κυκλοφορεί, να μιλάει να βγαίνει αλλά όταν οι πόρτες κλείνουν κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται. Μπορεί θύμα ενδοοικογενειακής βίας να πέσεις και εσύ οπότε μην κλείνεις να μάτια και νοιάσου για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μια γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αποφάσισε να περάσει το δικό της μήνυμα και βρήκε τον εξής τρόπο. Τραβούσε καθημερινά μία selfie φωτογραφία επί ένα χρόνο και ενώνοντας τες έφτιαξε το δικό της video.

Ενώ,

στην αρχή, όλα φαντάζουν ιδανικά και η νεαρή γυναίκα φαίνεται χαρούμενη αλλάζουν όταν το πρόσωπο της αρχίζει να παραμορφώνεται από τα χτυπήματα. Το γέλιο σβήνει από το πρόσωπό της και στα μάτια της καθρεφτίζεται ο φόβος και ο πόνος.

Δες και εσύ το video και πρόσεξε την τελευταία της selfie που αποτελεί μία κραυγή για βοήθεια. Θα δεις γραμμένο ένα συγκινητικό μήνυμα που λέει : «Βοηθήστε με, δεν ξέρω αν θα ζω αύριο»:

The post Μια γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας βγάζει selfies appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα