Ισόβια για τους δύο πρωταγωνιστές του τεμαχισμού της Άννυ αποφάσισε το δικαστήριο

17:07 11/10/2016 - Πηγή: iPop

Ισόβια κάθειρξη για τον πατέρα της μικρής Άννυ αλλά και τον φίλο του αποφάσισε επέβαλε την Τρίτη το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο. Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε η μητέρα του παιδιού να καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών αλλά με αναστολή, ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος και ιδιοκτήτης του διαμερίσματος σε φυλάκιση ενός έτους για ψευδορκία.

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου, όπως διαβάστηκε στην αίθουσα την Τρίτη:

«Στον πατέρα του παιδιού, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση

νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα της Άννυς, Δημητρίνα Μπορίσοβα είναι επιβολή εξαετούς κάθειρξης με αναστολή για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ελήφθη κατά πλειοψηφία 4-3, με τους τρεις μειοψηφίσαντες δικαστές (δύο τακτικοί και μία ένορκος) να εκφράζουν την άποψη για επιβολή οκταετούς κάθειρξης.

Στον τέταρτο κατηγορούμενο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα, επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών για ψευδορκία».

Ελεύθερη η μητέρα της Άννυ:

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αναμένεται να αφεθεί η μητέρα της Άννυ, καθώς τo Κακουργιοδικείο έδωσε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής της.

Να σημειωθεί, πως το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

The post Ισόβια για τους δύο πρωταγωνιστές του τεμαχισμού της Άννυ αποφάσισε το δικαστήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα