Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρέξεις στον γιατρό τώρα

16:04 11/10/2016 - Πηγή: iPop

Με τους γιατρούς η αλήθεια είναι πως έχεις μια φοβία. Όσο, όμως, κι αν θες να τους αποφύγεις υπάρχουν κάποια συμπτώματα που πρέπει να σε ανησυχήσουν και να πάρεις άμεσα μέτρα.

Ποια είναι τα τρία συμπτώματα που θα πρέπει να σε κάνουν να τηλεφωνήσεις τώρα στο γιατρό;Έντονοι πόνοι: Το τελευταίο διάστημα έχεις έντονους πόνους που στην κυριολεξία σε κάνουν να διπλώνεσαι. Μην τους αμελείς. Οι έντονοι πόνοι σίγουρα μαρτυρούν, πως κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό σου, οπότε θα πρέπει να εξετάσεις το τι είναι αυτό.
Πυρετός που δε λέει
με τίποτα να πέσει: Η θερμοκρασία σου βαράει κόκκινο. Για πάνω από δύο ημέρες έχεις σαραντάρια τα οποία δεν ξέρεις από τι έχουν προκληθεί. Και κάθεσαι ακόμα σπίτι; Οφείλεις να μεταβείς όσο πιο γρήγορα μπορείς στο κοντινότερο νοσοκομείο. Αν δεν είναι κρυολόγημα τότε σίγουρα έχεις κάποια λοίμωξη που πρέπει να αντιμετωπίσεις το συντομότερο δυνατό.
Έντονος βήχας: Το ξέρεις πως οι ήχοι που κάνεις δεν μπορεί να προέρχονται από ένα απλό κρύωμα. Μόλις βήχεις νιώθεις πόνο στο στήθος και ένα περίεργο συναίσθημα σαν να σου κόβεται η ανάσα. Τηλεφώνησε στο γιατρό σου και πες του τι σου συμβαίνει.
Σημείωση!

Όταν δεν νιώθεις καλά, μην το παίζεις θαρραλέος και λες πως θα περάσει από μόνο του. Για να αντιμετωπίσεις το καθετί θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.

The post Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρέξεις στον γιατρό τώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα