Η «θερμή» υποδοχή του Trump απ’ την Ολλανδία με τα δικά του λόγια!- «America First, Netherlands second?» (Video)

10:15 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Οι Ολλανδοί έχουν χιούμορ και το απέδειξαν μ’ ένα μοναδικό video, με το οποίο υποδέχθηκαν την ανάληψη της αμερικανικής Προεδρίας απ’ τον Donald Trump.

Μέσω εκπομπής στην τηλεόραση, η Ολλανδία υποδέχθηκε τον Trump με τα δικά της λόγια… ή μάλλον με τα δικά του λόγια με στόχο να τον «τιμήσει».

Οπλισμένη με χιούμορ η Ολλανδία ετοίμασε ένα video-παρουσίαση

της χώρας αποκλειστικά για τον Donald Trump, το οποίο αξίζει να δεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

«Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Καλωσορίσατε σ’ αυτό το video για την Ολλανδία.

Θα είναι ένα σπουδαίο video. Θα είναι φανταστικό!

Ο πατέρας μας ήταν ο William of Orange, ο οποίος πολέμησε ενάντια στους Ισπανούς, οι οποίοι μας πολέμησαν για πολλά χρόνια αλλά δεν κατάφεραν να μας νικήσουν! Οι απόλυτοι losers! Τώρα είναι όλοι νεκροί!

Μιλάμε ολλανδικά, την καλύτερη γλώσσα στην Ευρώπη! Όλες οι άλλες γλώσσες είναι μια αποτυχία!

Αυτό είναι το Afsluitdijk, ένα μεγάλο τείχος που χτίσαμε για να μας προστατεύει από όλο το νερό του Μεξικού!

Χτίσαμε ένα τεράστιο ωκεανό ανάμεσα σε μας και το Μεξικό, κανείς δεν χτίζει καλύτερα ωκεανούς από εμάς! Και φυσικά κάναμε τους Μεξικανούς να πληρώσουν γι’ αυτόν!», αναφέρεται στο video, το οποίο δείχνοντας τις κατάλληλες εικόνες αποτελεί το καλύτερο τρολάρισμα για τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Φυσικά ιδιαίτερη είναι η αναφορά στο video στην Ολλανδή πολιτικό με ειδικές ανάγκες που… οι Ολλανδοί κοροϊδεύουν αλλά και στις επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν φόρο!

Πάτα αμέσως play:

The post Η «θερμή» υποδοχή του Trump απ’ την Ολλανδία με τα δικά του λόγια!- «America First, Netherlands second?» (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα