Τα τρακτέρ στους δρόμους- Στήνονται τα μπλόκα- Οι κινήσεις των αγροτών

10:15 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Μετά την «προθέρμανση» της Δευτέρας, οι αγρότες βγαίνουν ξανά σήμερα, Τρίτη, στους δρόμους της χώρας στήνοντας τα μπλόκα τους και αποκλείοντας εθνικές οδούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγρότες Αιγιαλείας ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη, τον καθημερινό δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Και οι αγρότες του Τυρνάβου θα αποκλείσουν την εθνική Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου από τις 18:00 έως τις 20:00.

Από σήμερα, Τρίτη, μέχρι και την Πέμπτη τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου θα αποκλείουν την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00.

Οι αγρότες της Αιγιαλείας διαμηνύουν επίσης πως από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα βγαίνουν όλοι οι αγρότες της Αχαΐας στους δρόμους, κάνοντας συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

Οι αγρότες των άλλων περιοχών της χώρας βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να συντονίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μόλις δημιουργηθούν τα μπλόκα, τότε θα ληφθεί και η απόφαση εάν θα επιχειρήσουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ή εάν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και στην Αθήνα.

Την Πέμπτη αναμένεται μεγάλη έξοδος αγροτών στους δρόμους και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας. Μέχρι τότε οι συγκεντρώσεις θα περιοριστούν στις πλατείες των χωριών.

Οι αγρότες της Λάρισας απ’ την πλευρά τους θα συγκεντρωθούν σήμερα στη Φαλάνη για να στήσουν μπλόκο στον Πλατύκαμπο. Το μπλόκο μπορεί να στηθεί στην περιοχή των Τεμπών, εάν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.

Οι αγρότες των Φαρσάλων απ’ την άλλη θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση στο γήπεδο της πόλης την Τετάρτη και πιθανότατα θα κατευθυνθούν προς το Δρούγο για να αποκλείσουν την Ε.Ο. Λαμίας- Καρδίτσας.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι αγρότες τηρούν στάση αναμονής και δεν προγραμματίζουν ακόμα κινητοποιήσεις.

The post Τα τρακτέρ στους δρόμους- Στήνονται τα μπλόκα- Οι κινήσεις των αγροτών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα