Η πιο μαγική λάμπα πετρελαίου φτιαγμένη από τα χεράκια σου σε 3 λεπτά!

16:47 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Τι θα έλεγες για μία χειροποίητη λάμπα πετρελαίου; Δεν μιλάω για μία συνηθισμένη λάμπα, αλλά μία λάμπα την οποία θα φτιάξεις μόνος σου και θα στολίζει τα πάρτι σου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Η συγκεκριμένη λαμπα πετρελαίου ανεβαίνει level καθώς φτιάνχεται σε μόλις 3 λεπτά!

Η συγκεκριμένη λάμπα εκτός του ότι θα στολίζει το σπίτι σου, θα σου αλλάζει την ψυχολογία και θα σε ηρεμεί ύστερα από μία έντονη μέρα.

Ακολούθησε βήμα-βήμα τις οδηγίες και φτιάξε την λάμπα που απεικονίζεται στην εικόνα, με την δικιά

σου πινελιά.

Τι θα χρειαστείς;Μεγάλα πλεκτά φιτίλιαΦυτικό έλαιο: 1 κουταλιά λάδι μπορεί να διαρκέσει 2 ώρες. Το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το έλαιο κράμβης και πολλά άλλα λειτουργούν καλά.Δοχεία βάζων, γυάλινες φιάλες, νερό και μερικά διακοσμητικά στοιχεία, όπως λουλούδια, κουκουνάρια, βότσαλα κλπ.Μπορείς να ρίξεις λάδι με βότανα, μπαχαρικά ή αιθέρια έλαια για ένα υπέροχο άρωμα!ΟδηγίεςΑρχικά, συγκέντρωσε μερικά γυάλινα μπουκάλια και βάζα, γέμισε τα με λουλούδια ή άλλους θησαυρούς. Καλύψε τα με νερό.Ρίξε λίγο φυτικό λάδι στην κορυφή, μέχρι το λάδι να σχηματίσει ένα λεπτό στρώμα.Τοποθέτησε ένα κομμάτι από τα κερωμένα φιτίλια κατά το ήμισυ της διαδρομής μέσα από την κεντρική τρύπα στο δίσκο, και τοποθέτησε τον πάνω στο λάδι.Τώρα άναψε τα και απολαύσε την όμορφη λάμψη!Τα λουλούδια και τα φρούτα θα διαρκέσουν μια ολόκληρη εβδομάδα στο νερό.

The post Η πιο μαγική λάμπα πετρελαίου φτιαγμένη από τα χεράκια σου σε 3 λεπτά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα