Mark Zuckerberg: Έρχεται η εικονική πραγματικότητα στο Facebook (Video)

15:00 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, το Facebook επιδιώκει να πραγματοποιήσει πρόοδο στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας, δηλαδή ένα μείγμα του πραγματικού και του εικονικού κόσμου συστήνοντάς μας την εικονική πραγματικότητα στο Facebook!

Ο ίδιος σε ομιλία του στην F8, την ετήσια συνδιάσκεψη για software developers του Facebook, εξήγεισαι πως oνειρεύεται ένα μέλλον όπου

το Facebook θα είναι ο προεπιλεγμένος τρόπος αλληλεπίδρασης με τον κόσμο και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αποκαλύπτονται στη διάσκεψη την Τρίτη και την Τετάρτη θα αποδεικνύουν ότι η ομάδα του έχει ένα σχέδιο να φτάσει εκεί.

Σύμφωνα με τον Zuckerberg η πρόσφατη κίνηση του Facebook να προσθέσει λειτουργία κάμερας στη σουίτα εφαρμογών του smartphone του θα βοηθήσει την εταιρεία να καταστήσει πιο δημοφιλή παρόμοια χαρακτηριστικά.

Αν και αργήσαμε λίγο να εισάγουμε την κάμερα σε όλες τις εφαρμογές μας, είμαι βέβαιος ότι τώρα θα προωθήσουμε προς τα εμπρός αυτή την πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας

Από τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Facebook Spaces, στο Messenger 2.0, στις προστιθέμενες λειτουργίες του Workplace, το Facebook εργάζεται για να έχει τα μάτια σε καθεμία από τις ψηφιακές σας αλληλεπιδράσεις.

Το Facebook οραματίζεται ένα κοντινό μέλλον, όπου η πλατφόρμα της εικονικής πραγματικότητάς, θα έχει πρώτα πρόσβαση μέσω τηλεφώνου και στη συνέχεια μέσω ειδικών γυαλιών.

Επίσης, όπως δήλωσε ο ίδιος, οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αφήνουν εικονικά μηνύματα σε φίλους σε τοποθεσίες όπως κάποιο μπαρ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν την εικονική πραγματικότητα στο μέλλον και σε γυαλιά.

Υπάρχει και συνέχεια

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία AR, και υπάρχουν ακόμα στιγμές στη ζωή που πρέπει να είναι σωματικά έμπειροι για να έχουν πραγματική αξία. Το Facebook μπαίνει και σε αυτό το παιχνίδι.

Γι ‘αυτό η εταιρεία αναπτύσσει τρόπους για να πληκτρολογούν οι άνθρωποι με το μυαλό τους και να ακούν με το δέρμα τους.

Ένα σύστημα δηλαδή ικανό να πληκτρολογεί 100 λέξεις ανά λεπτό, κατευθείαν από το κέντρο ομιλίας του εγκεφάλου.

Τα εργαλεία της εταιρείας θα μπορούσαν να καλύψουν το ρόλο του κοχλία του αυτιού και αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να σταλούν στον εγκέφαλο μέσω του δέρματος ενός ατόμου.

Δείτε το video

The post Mark Zuckerberg: Έρχεται η εικονική πραγματικότητα στο Facebook (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα