Η δολοφονια του παυλου φυσσα απο ταγμα εφοδου της χρυσης αυγης (αποδεικτικο υλικο)

Ακολουθεί απόσπασμα του Υπομνήματος της Πολιτικής Αγωγής αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής Νίκαιας:

Η στυγερή δολοφονία του 34χρονου μουσικού, Παύλου Φύσσα, όπως προκύπτει από την περιγραφή των δραματικών γεγονότων το βράδυ της 17ης προς 18η Σεπτεμβρίου 2013, από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των απολογιών των ίδιων των κατηγορουμένων, ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής και συντεταγμένης δράσης του τάγματος εφόδου της τοπικής οργάνωσης
της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στις 17 με 18/9/2013 από τον Γεώργιο Ρουπακιά, μέλος του Πενταμελούς Συμβουλίου της ΤΟ Νίκαιας καθώς και με άμεση συνέργεια υπολοίπων μελών του “τάγματος εφόδου”. Μέλη της τοπικής, αναγνώρισαν τον Φύσσα στη καφετέρια Κοράλλι, ενημέρωσαν υπόλοιπα μέλη της τοπικής να συγκεντρωθούν έξω από την καφετέρια και μετά την συγκροτημένη και πειθαρχημένη εντολή του πυρηνάρχη Γ. Πατέλη μετέβησαν άμεσα (μέσα σε 15 λεπτά) στην ΤΟ Νίκαιας, εξοπλίστηκαν με ρόπαλα, σιδηρογροθιές, στιλέτα, τους δόθηκαν σαφείς οδηγίες σχετικά με την αποστολή τους και το στοχοποιημένο θύμα και έφυγαν συντεταγμένα για το Κερατσίνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα