Αποχωρεί από πρόεδρος του ΠΑΟ ο Αλαφούζος – Παραμένει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ

16:27 20/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην αυριανή Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αναδειχθεί το νέο ΔΣ του «τριφυλλιού», το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη έχει να κάνει με τη θέση του προέδρου και η δεύτερη με τη δομή του συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της gazzetta.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει

ούτε αποχώρησή του από τον σύλλογο, ούτε παύση της ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό. Απλά με τη συγκεκριμένη κίνηση θα επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουμε το τελευταίο διάστημα. Την απομάκρυνσή του από το προσκήνιο και την επιλογή του να διοικεί με τη μικρότερη δυνατή προβολή στα ΜΜΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα είναι μέλος του Δ.Σ, καθώς και ο χρόνος του το τελευταίο διάστημα είναι περιορισμένος εξαιτίας των υπόλοιπων επαγγελματικών του υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν την καθημερινή «τριβή» με τον Παναθηναϊκό. Τη θέση του θα πάρει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που από αντιπρόεδρος της εταιρίας, «αναβαθμίζεται», έχοντας και καθήκοντα διευθύντα συμβούλου.

Από κει και πέρα, θα αλλάξει και η δομή του συμβουλίου. Συγκεκριμένα, θα μειωθεί ο αριθμός των μελών, ώστε να γίνει πιο ευέλικτο και λειτουργικό.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα